Fransk altan

Fransk altan

Find din næste franske altan hos Stigefabrikken.dk ApS. I denne kategori har vi samlet et lille udvalg af de mange modeller, vi kan tilbyde. OM du søger en fransk altan til din lejlighed, firmadomicil murermestervilla, har vi helt sikkert en model, som kan passe. Brug for hjælp? Kontakt kundeservice for mere information om vores franske altaner.

 
Henter data...

8 varer

Sorter faldende
pr. side

Oftest stillede spørgsmål om Fransk Altan

Hvor stor skal en Fransk Altan være?

Målemetoder varierer fra model til model. Vi anbefaler derfor at du følger måleguiden på den franske altan, som du ønsker at bestille. Hvis du skulle have spørgsmål til dette, så sidder vores kundeservice klar med råd og vejledning på 78 71 31 31 , chat eller mail.

Hvad koster en Fransk Altan?

Prisen på en fransk altan afhænger af størrelse, materialevalg og producent. Det afhænger også af om du kan finde en fransk altan i et standardsortiment, eller om du ønsker at bestille en på specialmål. Ved specialmål stiger prisen en smule.

Hvad bruger man en Fransk Altan til?

Fransk altan er en god løsning, der hvor der ikke er plads til en traditionel altan/balkon. En fransk altan fungerer samtidig som værn, der øger sikkerheden og mindsker risikoen for faldulykker. En Fransk altan giver samtidig bedre lysindfald og bedre udluftningsmuligheder.

Kan man bestille en Fransk Altan på Specialmål?

Ja. Det er ikke altid man kan finde en fransk altan i standardsortiment, der passer lige netop til din bolig. I disse tilfælde er der mulighed for at bestiller en fransk altan på specialmål. Kontakt vores kundeservice, der sidder klar med tilbud og vejledning.

Hvad er fordelene ved en Fransk Altan?

En fransk altan øger kvaliteten af indeklimaet, da den giver nogle bedre udluftningsmuligheder og mere lysindfald. En fransk altan kan i desuden monteres steder, hvor en traditionel altan ikke har plads. I Danmark har vi en meget høj luftfugtighed, hvilket desværre kan give et dårlig indeklima. En Fransk Altan giver gode, sikre udluftningsmuligheder, da den samtidig fungerer som et værn.