Udendørs gelænder

Udendørs gelænder

Om du søger udendørs gelænder til terrassen derhjemme, langs fortovet foran din butik eller rundt om trappeskakten i et ejendomsbyggeri, har vi helt sikkert en løsning, du kan bruge. Vælg mellem flotte glasværn i moderne design, kraftige stålløsninger med træhåndlister, industrigelænder i aluminium - eller hvad med en fransk altan i galvaniseret stål? Brug for hjælp? Ring eller skriv til vores kundeservice for mere information om vores udendørs gelænder.

Henter data...

Relaterede kategorier

Oftest stillede spørgsmål om Udendørs Gelænder

Er det påbudt med udendørs gelænder?

I bygningsreglementet er der regler for, hvordan værn og håndlister skal være, så de opfylder kravene for gelændere. Et gelænder skal minimere fald risikoen fra trapper, altan og lignende. Læs mere her.

Hvilke materialer laver udendørs gelænder i?

Materiale valg afhænger af stil, og hvad der passer bedst til din bolig eller terrasse. Træ, glas eller stål er dog de mest populære materialer. Ved valg af materiale bør man overveje faktorer som vedligehold, design og funktion. Hvis du skulle have brug for råd eller vejledning, så sidder kundeservice klar på telefon 78 71 31 31, info@stigefabrikken.dk eller på chat.

Kan man selv montere udendørs gelænder?

Mange gelænder sælges i sæt, der kan forlænges eller forkortes afhængig af hvor mange sæt man vælger. De fleste sæt er nemme og simple at montere. Gelændere i kommercielle og offentlige bygninger bør først udføres efter konsultation med den ansvarlige byggemyndighed.

Hvilke type udendørs gelænder findes der?

Gelænder sælges typisk som vægmonteret eller gulvmonteret. Design vælges ud fra hvad der passer bedst til lige netop din bolig. Vi fører kun gelændere af høj kvalitet, der opfylder alle lovkrav. Så her kan du trygt opgradere stilen og sikkerheden i og omkring din bolig.

Kan jeg selv tilpasse mit gelænder?

Ja. De fleste af vores gelændere er produceret i aluminium og skæres let til. Der følger endeafslutning og rørfyldninger med, der sikrer dig en flot afslutning. Der medfølger også monteringsanvisning, der forklarer dette step by step. Der sælges også forlængerdele, glasfyldning og meget mere. Skulle du have nogen spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi hjælper dig meget gerne med at sammensætte den rigtig gelænderpakke til lige netop din bolig.