Indendørs gelænder

Indendørs gelænder

Her finder du et udvalg af forskellige gelændertyper til indendørs brug. Søger du et indendørs gelænder til trappe, repos, hems el.lign., er du landet det rette sted. Hos Stigefabrikken.dk ApS fører vi et bredt udvalg af indendørs gelændersystemer og tilbehør fra nogle af landets førende producenter af trapper og gelændersystemer. Brug for hjælp? Kontakt kundeservice for mere information.

 
Henter data...
 
 

Oftest stillede spørgsmål om Indendørs Gelænder

Er det påbudt med Gelænder?

Gelænder er lovmæssigt påkrævet på de fleste trapper, reposer og lignende. Et gelænder bidrager til at minimere risikoen for fald og skader i hjemmet. Læs mere her.

Hvilken type indendørs gelænder findes der?

Gelænder sælges typisk som vægmonteret eller gulvmonteret. Design vælges ud fra hvad der passer bedst til lige netop din bolig Se vores udvalg, eller kontakt vores kundeservice, så hjælper vi dig med at finde det bedste gelænder til lige netop din bolig.

Kan man selv montere gelænder?

Mange gelænder sælges i sæt, der kan forlænges eller forkortes, afhængig af hvor mange sæt man vælger. De fleste sæt er nemme og simple at montere. Gelændere i kommercielle og offentlige bygninger bør først udføres efter konsultation med den ansvarlige byggemyndighed.

Kan man bestille en gelænder på Specialmål?

Gelænder sælges i pakker á 1,5m-2,5 og alle vores Gelænder kan tilpasse i længde, og kan enda anvendes skråt som gelænder i en trappe. Du kan derfor tilpasse gelænderet til lige netop din bolig, og der er derfor ikke behov for at producere på specialmål.

Kan jeg selv tilpasse mit gelænder?

Ja. Alle vores gelændere er produceret i aluminium og skæres let til. Der følger endeafslutning og rørfyldninger med, der sikrer dig en flot afslutning. Der medfølger også monteringsanvisning, der forklarer dette step by step. Skulle du have nogen spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice.