Vindeltrapper

Vindeltrapper

Om du søger en vindeltrappe til sommerhuset, parcelhuset eller virksomhedsdomicilet, har vi helt sikkert en løsning, der kan passe. I samarbejde med nordens førende trappeproducenter har vi et bredt udvalg af kvalitetstrapper til priser, som er til at betale. Klik dig omkring på siden, læs mere under de enkelte vindeltrapper, eller kontakt vores kundeservice, hvis du ønsker at vide mere.

 
Henter data...

18 varer

Sorter faldende
pr. side

Relaterede kategorier

Oftest stillede spørgsmål om Vindeltrapper

Hvilken trappe passer til lille gulvplads?

Her er en vindeltrappe meget aktuel, da den optager meget lidt gulvplads. Stigefabrikken.dk sælger flere forskellige typer vindeltrapper fra anerkendte producenter. Se vores udvalg her.

Hvilke regler gælder for vindeltrapper?

Trapper skal under hensyn til bygningens anvendelse sikres med værn og forsynes med håndlister. Alle typer af værn eller rækværk skal under hensyn til bygningens anvendelse udformes, således at deres højde, udformning, frie åbninger i værnet mv. sikrer personer mod at falde ud over eller igennem dem Læs mere her.

Hvor meget koster en vindeltrappe?

Prisen varierer ud fra størrelse, materiale og design. Prisen vil også afhænge af om du køber en trappe fra vores standardsortiment, eller om trappen skal specialfremstilles på dine mål. En halvsvingstrappe vil som udgangspunkt for en lille model have en startpris på ca 6700 kr.

Kan man justere højden på en vindeltrappe?

Ja. Vindeltrappen bliver leveret i flere dele, hvor man samler og monterer selv. Dette giver god mulighed for at tilpasse højden på trappen. Der medfølger monteringsvejledning med trappen, og ellers er vores kundeservice klar til at guide og vejlede dig.

Hvor meget vægt kan en vindeltrappe tåle?

Max punkt belastningen står nævnt i beskrivelsen af den enkelte trappemodel. Men trapperne kan i gennemsnit tåle en punktbelastning på 200-250 kg. Trapperne er EN 1991 og EN 1993 certificeret.