Vindeltrapper

Vindeltrapper

Om du søger en vindeltrappe til sommerhuset, parcelhuset eller virksomhedsdomicilet, har vi helt sikkert en løsning, der kan passe. I samarbejde med nordens førende trappeproducenter har vi et bredt udvalg af kvalitetstrapper til priser, som er til at betale. Klik dig omkring på siden, læs mere under de enkelte vindeltrapper, eller kontakt vores kundeservice, hvis du ønsker at vide mere.

Vindeltrapper

Sorter faldende
Vis som Tabel Liste

3 varer

pr. side

Hvorfor vælge en vindeltrappe?

Vindeltrappen er særligt populær i hjem, hvor gulvpladsen er trang. Vindeltrapper fylder nemlig ikke nær så meget som ligeløbstrapper med samme lodrette højde - og leveres desuden i mindre sektioner, som er lette at komme omkring med. Skal du f.eks. montere en trappe i en taglejlighed, er det noget lettere at få vindeltrappen med op til lejligheden i mindre sektioner end hvis du skulle fragte en 3-meters ligeløbstrappe op gennem trappeopgang eller elevator.

Mange modeller fra flere mærker

Hos Stigefabrikken.dk ApS fører vi vindeltrapper fra kendte producenter i Europa - af god kvalitet og til penge, som er til at betale. En stor del af trapperne kan justeres i højde såvel som drejning m.m., således at de passer til lige nøjagtig dine behov. Finder du ikke en trappe med rette højde eller hældning, sidder vi klar til at hjælpe dig i mål med dit projekt mandag til torsdag fra 8 til 16 og fredag fra 8 til 14.