Trapperenovering

Produkter til renovering af trapper

I denne kategori finder du en række varer som hjælper til at forny din eksisterende trapper, både for at modernisere din gamle trappe, samt for en længere levetid.

 
Henter data...

Serier - få inspiration til din trapperenovering

Kategorier

Oftest stillede spørgsmål om Trapperenovering

Hvad er trapperenovering?

Trapperenovering er et økonomisk alternativ, til at købe en helt ny trappe. Se vores store udvalg, og kontakt gerne kundeservice hvis du har brug for vejledning.

Hvornår kan man bruge enkelte eller dobbelte trin i trapperenovering?

Vores trapperenoveringstrin i massivt træ fås i to forskellige udførelser; enkelttrin og dobbelttrin. Med integreret trappenæse på en eller to langsider tilbyder vi et sortiment, som på bedste vis minimerer spild, når en trappe skal renoveres. Kontakt gerne kundeservice, så vi kan vurdere den bedste løsning for lige netop din trappe.

Hvordan laver man en trapperenovering?

En trapperenovering er et meget overskueligt projekt, når man vælger disse trapperenoveringsprodukter. Du starter med at forberede trappen, da hvert trin skal være tørt og rent. Derefter måler og saver du, og til sidst monteres det nye produkt. Se pdf brochure øverst på siden for specificerede instruktioner, eller kontakt gerne kundeservice på telefon, chat eller mail.

Hvilken lim skal trinnene festes med?

Monter trinnene med Lundbergs trapperenoveringslim, en monteringslim af typen MS-polymer (indeholder ingen opløsningsmidler). En limpatron rækker til 2-3 enkelttrin, forbruget er ca. 500 ml/m2