Trætrapper

Trætrapper

Hos Stigefabrikken.dk fører vi trætrapper af højeste kvalitet i forskellige udformninger - til priser, som er til at betale. Har du svært ved at finde den rette model, ved du ikke hvilken træsort, du skal vælge eller har du andre spørgsmål omkring valg af trætrappe? Se dig omkring på siden eller kontakt vores kundeservice for råd og vejledning til valg af den helt rigtige trætrappe.

 
Henter data...

Varer 1-20 af 60

Sorter faldende
Side
pr. side

Hjælp til køb af trætrappe?

Hos Stigefabrikken.dk kan du finde et stort udvalg af trætrapper til alle slags formål. Her kan du både finde hemsetrapper, kvartsvingstrapper, ligeløbstrapper, spindeltrapper og meget mere. Alle vores trætrapper er produceret i høj kvalitet, som sikrer dig en holdbar løsning - også i fremtiden.

Hvorfor skal du vælge en trætrappe?

Trætrapper har et flot og naturligt udtryk, som gør at de passer ind de fleste steder. Derudover vil du med en trætrappe hurtigt opleve, at trinnene er dejlig bløde og behagelige at gå på. Dette har stor betydning for din daglige komfort, når du bruger din trappe - specielt hvis den skal fungere som et led mellem to etager, og du skal gå op og ned ad den flere gange om dagen.

Materialer

De fleste af vores trætrapper er produceret af enten gran eller fyr, hvor der på nogle trapper er lavet trin af bøg. Begge materialer er særdeles velegnede til at lave trapper af, og kan modstå den naturlige daglige slitage. Flere af vores trætrapper, bl.a. hemsetrapper, bliver leveret i ubehandlet stand. Ved nogle trætrapper anbefales det at du efter montering behandler træet inden ibrugtagning. Hvis du vil give den et ekstra personligt præg, kan du vælge at male den med almindelig indendørs maling til træ, som kan købes i dit lokale byggemarked.

Hvad står FSC for?

FSC er en miljømærkning for et ansvarlig skovbrug. Når du ser et FSC mærke ved en af vores mange kvalitets trætrapper, ved du at denne trappe er produceret under ordentlige forhold og med respekt for naturen. Mærkningen garanterer at de mennesker, som arbejder med træet i skoven, har modtaget den nødvendige uddannelse, sikkerhedsudstyr og arbejder under fair lønforhold. Desuden sikrer mærkningen at både plante- og dyreliv er beskyttet under fældning af træ. I skove, som har en FSC mærkning, bliver der aldrig fældet mere træ end skoven selv kan nå at reproducere, hvilket er med til at sikre skovens fremtid.