Gelænderbeslag og -holdere

Har du brug for et gelænder langs trappen ellet blot en håndliste hen ad væggen, hører der sig selvfølgelig også en gelænderholder til. I denne kategori har vi samlet et udvalg af vores mest populære gelænderbeslag og -holdere i forskellige designs. Se dig omkring og læs mere under de enkelte produkter. Er du i tvivl om valg af størrelse og model, sidder vores kundeservicemedarbejdere klar ved telefon, e-mail og chat til at hjælpe dig.

Henter data...
Filtrering
Mulige filtre
Længde (m)

13 varer

Sorter faldende
pr. side

Når du skal vælge det rette gelænderbeslag, er der mange faktorer, der skal tages i betragtning. Vi tilbyder vi et bredt udvalg af beslag og holdere i forskellige materialer, størrelser og designs. Om du er håndværker eller gør-det-selv mand/kvinde kan det være en udfordring at finde den perfekte gelænderholder, men læser du vores produktbeskrivelser monteringsvejledninger og/eller kontakter vores kundeservicepersonale, kan vi hjælpe dig med at finde den rette løsning til netop dit projekt. Læs videre for at få mere information om, hvordan du finder det rette gelænderbeslag.

Her er en række af de punkter, som du bør overveje før dit køb:

Overvej funktionalitet og sikkerhed

Når du skal vælge den rette gelænderholder, er det vigtigt at overveje funktionalitet og sikkerhed. Dit beslag skal kunne holde til belastning og samtidig give den nødvendige støtte og stabilitet. Det er derfor vigtigt at vælge en holder i et materiale, der kan holde til formålet og sikre, at gelænderet ikke giver efter eller bliver ustabil.

Vælg det rigtige materiale

Det er også vigtigt at tage materialevalget i betragtning. Det skal passe til resten af hjemmet (eller trappen, hvis gelænderet skal løbe langs sådan en) og have den rigtige styrke og holdbarhed. Vi tilbyder gelænderholdere i materialer som rustfrit stål, messing og aluminium, så du kan vælge det materiale, der passer bedst til dit projekt. Vi garanterer kvalitet og holdbarhed på alle vores produkter, så du kan være sikker på et godt resultat.

Størrelse og form betyder noget

Størrelse og form betyder også noget. Det er vigtigt at vælge et gelænderbeslag, der passer til størrelsen på dit gelænder/håndliste og til det visuelle udtryk, du ønsker.

Gør-det-selv eller professionel installation?

Alle vores holdere og beslag bør kunne monteres af gør-det-selv folk, hvis blot du følger den medfølgende installationsvejledning. Hvis du er usikker på, om du kan klare installationen selv, anbefaler vi altid at få hjælp fra en professionel tømrer.