Terrassetrapper

Terrassetrapper

Om du søger en trappe fra hus til terrasse eller fra terrasse til haven, har vi helt sikkert en løsning, du kan bruge. I samarbejde med nordens førende producenter af udendørs trapper, har vi standard- og specialløsninger til stort set alle trappebehov. Har du særlige ønsker til din terrassetrappe, er du velkommen til at ringe eller skrive for mere information om vores specialløsninger.

Henter data...

Oftest stillede spørgsmål om Terassetrapper

Hvor kan man købe terrassetrappe?

Stigefabrikken.dk har et bredt udvalg af udendørs- og terrassetrappe, der produceres af nordens førende trappeproducenter. Se vores udvalg her..

Hvor stor en en terrasse trappe?

Stigefabrikken.dk fører terassetrapper i mange forskeliige størrelse, materialer og design. Størrelser varierer helt fra 0,36 cm - 2,70 meter. Hvis du ikke skulle finde lige netop den størrelse som du har brug for, så kontakt gerne vores kundeservice for et uforpligtende tilbud på en terrasse trappe på specialmål.

Hvilket materiale terrassetrappe er bedst?

Materialevalget afhænger både af stil, vedligehold og design. Alle vores terrasse trapper er hårdføre trapper, som tåler de danske årstider. Der vil dog være vedligehold ved en trætrappe, hvor vi anbefaler at behandle træet løbende.

Hvilke regler gælder for terrassetrappe?

Udvendige trapper samt andre hævede opholdsarealer, skal under hensyn til bygningens anvendelse sikres med værn og forsynes med håndlister. Alle typer af værn eller rækværk skal under hensyn til bygningens anvendelse udformes, således at deres højde, udformning, frie åbninger i værnet mv. sikrer personer mod at falde ud over eller igennem dem. Læs mere på. her..

Terrassetrapper og trapper til haven

At vælge en trappe til haven, er ofte forbundet med mange overvejelser. Her er ikke bare tale om en praktisk foranstaltning, som hjælper dig fra grundplan til en hylde eller et loft - men en integreret del af havens og terrassens udtryk, som gerne skal harmonere. Af samme årsag, har vi flere terrassetrapper på hylderne - så du kan finde een, som passer til dine ønsker og behov.

Vælg f.eks. mellem minimalistiske ståltrapper med skridsikre trin og et godt, robust gelænder eller store, brede trætrapper i lige netop dén træsort, som passer til dit træværk på huset eller terrassebelægning. Har du særlige ønsker til en træsort eller stentype, du ønsker lagt i trappen, leverer vi også gerne vange og trinbakker uden trin. Kontakt vores kundeservice på telefon eller e-mail for yderligere information.

Slidstærke og vejrbestandige trapper

Alle vores terrassetrapper er hårdføre trapper, som tåler de danske årstider. Samtlige trapper har desuden en høj bæreevne, og du behøver hverken være nervøs hvis to eller flere personer går på trappen samtidig.

Vælger du en af vores trætrapper til haven, kan det være en god ide at behandle træet løbende. Fælles for hårdttræstrapperne er dog, at de kræver minimalt vedligehold og ikke forgår uden alvorlig mislighold.

Referencer

Er du stadig i tvivl om, hvilken trappe, du skal vælge til din terrasse, er du velkommen til at ringe eller skrive for referencer. Vi sender gerne billeder af tidligere løsninger - og måske har vi leveret en trappeløsning et sted i nærheden af din adresse, du kan se.