Ståltrapper

Ståltrapper

Om du søger en ståltrappe til terrassen, hovedindgangen, til firmaet eller noget helt fjerde, har vi helt sikkert en løsning, som passer til dit behov. Se dig omkring på denne side eller kontakt vores kundeservice for råd og vejledning. Ønsker du en ståltrappe på specialmål, klarer vi også den.

 
Henter data...

6 varer

Sorter faldende
pr. side

Skal du bruge en ståltrappe til din virksomhed eller måske udendørs til terrassen? På denne side kan du se vores store udvalg i ståltrapper, der passer til ethvert formål. Hvis du ikke lige finder den ståltrappe, som du ledte efter, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, som står klar til at guide dig.

Hvornår skal jeg vælge en ståltrappe?

Ståltrapper er det ideelle valg, hvis du skal have en trappe til udendørs brug. Det kan både være til terrassen derhjemme eller sågar fra altanen og ned til haven. En ståltrappe er meget hårdfør og kan modstå det hårde danske vejr, og vil derfor være en langtidsholdbar løsning.

Skal trappen bruges indendørs og benyttes mange gange i løbet af en dag, anbefaler vi en af vores trætrapper, da trin i træ er blødere at gå på, og derved giver en større komfort. Ståltrin er noget hårdere at gå på, og afgiver ofte også mere trinlyd, når man går på den.

Den vedligeholdelsesfrie løsning

Med en ståltrappe af høj kvalitet vil du få en trappe, der stort set ikke har brug for nogen vedligeholdelse og derfor kræver en minimal indsats for dig, så du kan bruge din tid på noget andet. Derfor en en ståltrappe også en populær løsning hos især virksomheder, til brug i virksomhedsdomiciler eller på byggepladser.

Galvaniseret trappe?

Mange kunder efterspørger trapper i galvaniseret stål, fordi de er mere hårdføre og vejrbestandige end alm. ståltrapper, som ikke er behandlet.

Galvanisering er en kemisk proces, hvor emnet dyppes i smeltet zink og herved beskyttes mod fremmede elementer, der ellers ville kunne få emnet til at ruste. Foruden trapper, ses galvanisering ofte på forskellige typer værn, udendørs gelænder og havehegn, altanværn, lygtepæle etc.

En galvaniseret trappe er altså en trappe, som er behandlet for bedre at kunne stå imod udefrakommende påvirkninger, som, hvis ikke trappen var galvaniseret, kunne have forårsaget rust.

Vi hjælper dig til det rigtige valg

Hos Stigefabrikken.dk har vi specialiseret os i at vejlede vores kunder til den bedste løsning, der opfylder netop deres behov. Vi ved præcis hvilke problematikker du kan stå med, når den helt rigtige ståltrappe skal vælges, uanset hvilke formål den skal bruges til. Derfor står vi gerne til rådighed med gode råd, så du er sikker på at få det ønskede resultat første gang.