Spindeltrappe

Spindeltrapper

Om du søger spindeltrapper til hjemmet eller virksomhedens nye domicil, har vi garanteret en løsning, som passer til dine behov. Se dig omkring i kategorien og vælg mellem spindeltrapper fra kendte mærker i flere forskellige størrelser og farver - til inde- eller udebrug, eller kontakt vores kundeservice for råd og vejledning til valg af den rette spindeltrappe. Vi sidder klar ved telefon på 78713131, chat og e-mail info@stigefabrikken.dk mandag til torsdag fra 8-16 og fredag fra 8-14.

 
Henter data...
Filtrering
 
 

Oftest stillede spørgsmål om Spindeltrapper

Hvad er en Spindeltrappe?

En spindeltrappe er en pladsbesparende birums trappe, der kræver meget lidt plads.En spindeltrappe er typisk mere stejl end en tilsvarende kvartsving - og ligeløbstrapper. Hvis du skulle have spørgsmål om trappevalg, så sidder vores kundeservice klar med råd og vejledning på 78 71 31 31, chat eller mail.

Hvilken størrelse og højde trappe skal man vælge?

En god måde at finde ud af hvilken trappe størrelse, som passer til dit/dine rum er at skære et stort stykke pap eller markere med malertape på gulvet, hvor stor en trappe, du planlægger at købe. Lad pappet el. malertapen sidde i en uges tid og se så om du kan vende dig til tanken om størrelsen på din nye trappe. Hvis du ikke finder en trappe efter dine ønsker, så kontakt os gerne for tilbud om specialløsninger.

Hvad koster en Spindeltrappe?

Prisen varierer ud fra størrelse, materiale og design. En spindeltrappe vil som udgangspunkt for en lille model have en startpris på ca 9000 kr.

Kan man købe en spindeltrappe på specialmål?

Ja, hvis den rigtig trappe for dig ikke findes i vores standardsortiment, så kontakt gerne kundeservice for et uforpligtende tilbud om en trappe på specialmål.

Spindeltrapper og spiraltrapper til private og erhverv

Om du søger en spindeltrappe fra kælder til stueetage i din gamle murermestervilla, fra have til tagterrasse, eller som nødtrappe på ydersiden af virksomhedsdomicilet, kan vi helt sikkert løse opgaven.

Hos Stigefabrikken.dk ApS har vi adgang til Danmarks største udvalg af trapper - og fører blandt andet vindeltrapper, hemsetrapper, terrassetrapper og spindel-/spiraltrapper fra en række af Europas førende producenter af trapper.

Hvilken størrelse skal man vælge?

Spindeltrapperne har den store fordel at de fylder væsentligt mindre en tradtitionelle ligeløbs- og kvartsvingstrapper. Pga. den spindel/spiralkonstruktionen, hvor trinene og dermed trappen drejer sig om sin egen akse, er det let at planlægge og placere installationen af en spiraltrappe.

Når du klikker dig ind under vores spindeltrapper kan du se diverse mål og dimensioner. En god måde at finde ud af hvilken trappestørrelse, som passer til dit/dine rum er at skære et stort stykke pap eller markere med malertape på gulvet, hvor stor en trappe, du planlægger at købe. Lad pappet el. malertapen sidde i en uges tid og se så om du kan vende dig til tanken om størrelsen på din nye trappe.

Spindeltrappe modeller og størrelser

Stigefabrikken.dk fører et bredt udvalg af spindeltrapper fra danske Dolle - og har du særlige ønsker og behov, som ikke lige falder ind under vores standardsortiment, er det mange gange også muligt at producere en trappe ud fra dine mål og dimensioner.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en spindeltrappe på specialmål, er du velkommen til at sende os et par ord om dit projekt, nogle mål og dimensioner samt en tegning eller et billede af stedet, hvor din nye spindeltrappe skal monteres. Så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud, typisk inden for 24 timer.

Inde eller ude

Om du søger en spindeltrappe til terrassen eller som brand-/flugtvej i firmaet, har vi helt sikkert en løsning, du kan bruge.

Dolle har i mange år specialiseret sig i trapper til indendørs brug - men er nu også begyndt at producere smukke trapper til tagterrasser, svalegange og forskudte plan. Yderligere, kan vi, i samarbejde med vores dygtige smed, tegne og konstruere større brand- og redningsløsninger.

Yderligere, samarbejder vi med smedevirksomheder i Danmark, Sverige og Tyskland, som kan lave spindeltrappe-løsninger til industri såvel som til privat brug.

Fordele og ulemper ved spindeltrapper

For at kunne vælge om en spindeltrappe er den rigtige løsning til dit projekt, kan følgende fordele og ulemper måske hjælpe en smule:

Fordele ved spindeltrapper

  • Spindeltrapper fylder ikke ret meget men giver stadigvæk en god, sikker og behagelig adgang til loft eller hems.
  • Findes i mange forskellige designs og farvekombinationer som kan bidrage til rummets udtryk.
  • Montering sker forholdsvist let omkring spindlen i midten.

Ulemper ved en spindeltrappe

  • Svinget kan gøre enkelte brugere utilpasse.
  • Er typisk noget stejlere end tilsvarende ligeløbs- el. kvartsvingstrapper.
  • Det kan være svært at bære store ting med sig op ad spindeltrappen.
  • Ved mindre spindeltrappeløsninger kan kun en person ad gangen gå op/ned.

Spindel- eller spiraltrappe?

I Danmark kalder vi en trappe, som danner en cirkel omkring en søjle/spindel for en spindeltrappe. Mange danskere kalder den dog også for en spiraltrappe, hvilket faktisk er det svenske ord for en spindeltrappe.

På vores svenske webshop, Stegfabriken.se, finder du vores spiraltrappor her.

Du kan dog være helt sikker på, at vi hos Stigefabrikken.dk ApS hellere end gerne vil hjælpe dig, om du søger en spindel- eller spiraltrappe.

Brug for hjælp?

Har du stadigvæk svært ved at vælge den rette trappe, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice for mere information om de enkelte modeller. Vi sidder klar ved telefon og e-mail hele ugen - og svarer altid inden for få timer på alle hverdage