Trapper på specialmål

Trapper på specialmål

Hos Stigefabrikken.dk ApS samarbejder vi med trappefabrikker rundt om i Europa, som har mange års håndværksekspertise og samtidig benytter den nyeste teknologi. Det betyder, at vi kan designe og producere den perfekte trappeløsning til dit hjem. Vores specialtrapper er tegnet og produceret direkte til dig, og vi garanterer kvalitetshåndværk og fuld tilfredshed med alle projekter, vi påtager os. Læs mere herunder eller kontakt vores kundeservice for information om vores trapper på specialmål.

 
Henter data...
Filtrering
Mulige filtre
Kategori
  1. Indendørs 0
  2. Udendørs 0
  3. Industri 0

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp til valg af det rette produkt, eller er du blot mest tryg ved at bestille over telefonen? Ring eller skriv til os for personlig service og rådgivning.

// Thomas, Team Lead, Salg & Service

Adresse (kontor): Karolinevej 7, 4200 Slagelse | Telefon: 78 71 31 31 | E-mail: info@stigefabrikken.dk

Trapper på specialmål?

Vi ved, at trapper er vigtige for ethvert hjem eller bygning med flere plan, og derfor har vi specialiseret os i det, der skal til for at skabe de perfekte trapper. I samarbejde med en række af europas førende trappeproducenter, designer og fremstiller vi både indendørs og udendørs trapper på specialmål, hvilket betyder, at vi kan opfylde alle dine behov og ønsker.

Vi har mange materialer til rådighed som træ, rustfrit stål og aluminium. Disse kan kombineres med glas og andre spændende materialer for at give din trappe en moderne look. Vi bygger ikke blot standardtrapper; Vi designer specialtilpassede løsninger for at give dig lige præcis dét look, du har brug for til dit hjem, firmadomicil el.lign.

Hver af vores specialtrapper er designet med henblik på sikkerhed og komfort som første prioriteter - uden at gå på kompromis med trappens look og design. Og selvom en stor del af arbejdet foregår ved håndkraft, har vores leverandører naturligvis også de nyeste maskiner og systemer, som kan opnå presisionensniveauer og formgiving i allerhøjeste klasse. Alt, hvad der skal til, for at opnå den perfekte finish.

Vi tager altid stilling til sikkerheden, når du præsenterer dine ønsker og behov. Med fare for at tabe opgaven kan du være sikker på, at vi siger fra, hvis ikke vi mener, at en trappeløsning er sikkerhedsmæssigt forsvarlig at producere og sætte op. Brugerens sikkerhed er altid førsteprioritet - og vi kommer derfor gerne med forslag til tilpasninger, som vil gøre din trappeløsning mere sikker.

Har du spørgsmål vedrørende vores trapper på specialmål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores  kundeservice per chat, telefon eller e-mail, ligesom du naturligvis er velkommen til at kigge forbi vores kontorer på Karolinevej 7 i Slagelse. Ring gerne i forvejen - så sørger vi for, at en produktspecialist står klar til at tage imod dig, når du dukker op.