Dolle ClickFix Thermo Lofttrappe

3.231,90 kr
SKU
1040744-1040774-1040775
Inkl. moms

Gratis levering

Leveringstid 1-2 hverdage

Vælg variant

Topisoleret lofttrappe U-værdi: 0,38 W/m2*K. Markedets superliga. Lemmen består af det højisolerende materiale, polyuretanisolering og minimal trækonstruktion. Patenteret armsystem. Lang levetid og stabilitet. Dampspærkit medfølger. FSC® certificeret træ.

 

Derfor skal du vælge denne vare:

  • Brede trin
  • Ekstra høj isoleringsevne
  • Let og hurtig at montere

Certificeringer: EN 12207 Klasse 4 EN 14975

Har du brug for hjælp?

Over 20 års erfaring!

T: 78 71 31 31

M: info@stigefabrikken.dk

  • Hurtig levering
  • DKs største udvalg
  • +30.000 kunder

Varenummer Hulmål, bxl (cm) Isolering (mm) Udv Karmmål, bxl (cm) Vægt (kg)
Trin U-Værdi W/(M²K) Lofthøjde max (m) Stykpris Antal
Skub tabellen sidelæns for at se alle dimensioner og pris.

Topisoleret lofttrappe U-værdi: 0,38 W/m2*K. Markedets superliga. Lemmen består af det højisolerende materiale, polyuretanisolering og minimal trækonstruktion. Patenteret armsystem. Lang levetid og stabilitet. Dampspærkit medfølger. FSC® certificeret træ.

 

LOFTTRAPPEN FRA DOLLE SPARER ENERGI
Det kan betale sig at investere i en godt isoleret lofttrappe som fx DOLLE clickFIX® thermo, hvor lemmens konstruktion uden træ gør den topisoleret. Med clickFIX® teknologien fra DOLLE, der kom på markedet i 2012, er det blevet ekstremt nemt at installere en lofttrappe for blot én mand og helt uden brug af specialværktøj. Denne teknologi bliver nu styrket med den nye generation af lofttrapper, der kommer med et nyt patenteret armsystem, sikrer lang levetid, stabilitet og montering helt uden specialværktøj.


INGEN KULDEBROER
Der opstår minimale kuldebroer, fordi lemmen udelukkende består af det højisolerende materiale, polyuretanisolering, i stedet for en trækonstruktion. Hos DOLLE tester vi vores lofttrappers isoleringskapacitet, og vi nøjes ikke med at beregne den. DOLLEs lofttrapper er testet som en reel bygningskomponent og IKKE kun i centrum af lofttrappens lem, som er der hvor man opnår det mest positive testresultat. Vi tester hele trappen med både lem og karm samlet, fordi det oftest er her, det største varmetab sker og ikke i midten af loftslemmen.

CPL-OVERFLADE PÅ LEMMEN
clickFIX® lofttrappen fra DOLLE er isoleret med polyuretanisolering. Ydersiden af ​​loftlemmen er CPL-belagt. Med denne særlige robuste overflade er lemmen mere fugt og slidstærk end andre overflader. Hemmeligheden ligger i det øverste lag, der består af melaminharpiks. Den tåler lette ridser, er fugtbestandigt og let at rengøre. Derudover er CPL-overfladen farvebestandige og mørkner derfor ikke over tid.

Vær opmærksom på, at stigen leveres som 4-delt i størrelsen 70 x 115 cm.


Dampspærkittet medfølger produktet.


FORLÆNG CLICKFIX® 76 THERMO LOFTTRAPPEN MED ET FORLÆNGERLED
DOLLE clickFIX® 76 thermo passer til en lofthøjde på max 275 cm men kan forlænges med en ekstra stigedel og opnå en lofthøjde på 322,4 cm. Den nederste stigedel udskiftes med en DOLLE 3 trins stigedel. Max 14 trin.

Vi fandt andre varer, som du måske synes om!