KAMPAGNE: Op til 27% rabat på alle varer (t.o.m. mandag kl. 12.00)

Dolle clickFIX 76 Lofttrappe

2.091,60 kr
SKU
765611SILVER-767012SILVER
Inkl. moms

Gratis levering

Leveringstid 1-2 hverdage

Vælg variant

Hvis du har fokus på energioptimering eller bare har lyst til at spare på din varmeregning, så er top modellen clickFIX® 76 den mest energi-rigtige lofttrappe i clickFIX®-serien.

Derfor skal du vælge denne vare:

  • Høj isoleringsevne
  • Let at betjene
  • Let og hurtig at montere

Certificeringer: EN 12207 Klasse 4 EN 14975 FSC

Har du brug for hjælp?

Over 20 års erfaring!

T: 71 99 80 87

M: info@stigefabrikken.dk

  • Hurtig levering
  • DKs største udvalg
  • +30.000 kunder

Varenummer Hulmål, bxl (cm) Isolering (mm) Udv Karmmål, bxl (cm) Vægt (kg)
Trin U-Værdi W/(M²K) Lofthøjde max (m) Stykpris Antal

Hvis du har fokus på energioptimering eller bare har lyst til at spare på din varmeregning, så er top modellen clickFIX® 76 den mest energi-rigtige lofttrappe i clickFIX®-serien.

clickFIX® er markedets absolut mest unikke lofttrappeserie og opfylder de høje energikrav på boligmarkedet i dag. De reducerer varmetabet op til 86 % sammenlignet med uisolerede lofttrapper. Der opstår minimale kuldebroer, fordi lemmen udelukkende består af et højisolerende materiale og ikke en trækonstruktion. Lofttrappen vejer omkring 25% mindre end traditionelle lofttrapper. Den er designet for nem click montering uden brug af værktøj, og kan monteres af kun én person. Den patenterede clickFIX® teknologi har markedets bedste isolering sammen med nem og enkel montering. Det gør clickFIX® til markedets absolut mest unikke lofttrappeserie.

Dolle clickFIX® 76 er isoleret med 70 mm. polystyren. U-værdi: 0,46 W/m2C testet på hele produktet. Den lave u-værdi er særlig bemærkelsesværdig, da alle produkterne er testet som produkters u-værdi som en bygningskomponent i lighed med døre og vinduer. Normalt er u-værdi angivelser opgivet som en beregnet center værdi for lemmen.

Vi fandt andre varer, som du måske synes om!