KAMPAGNE: 10-30% på hele shoppen (t.o.m. søndag d. 23/1 kl. 23.59)

Dolle ClickFix 76 Gold Lofttrappe

2.647,75 kr- 2.812,50 kr
SKU
765611-766012
Inkl. moms

Gratis levering

Leveringstid 1-2 hverdage

Vælg variant

Hvis du har fokus på energioptimering eller bare har lyst til at spare på din varmeregning, så er top modellen clickFIX® 76 den mest energi-rigtige lofttrappe i clickFIX®-serien.

Derfor skal du vælge denne vare:

  • Ekstra høj isoleringsevne

Har du brug for hjælp?

Over 20 års erfaring!

T: 78 71 31 31

M: info@stigefabrikken.dk

  • Hurtig levering
  • DKs største udvalg
  • +30.000 kunder

Varenummer Hulmål, bxl (cm) Isolering (mm) Udv Karmmål, bxl (cm) Vægt (kg)
Trin U-Værdi W/(M²K) Lofthøjde max (m) Stykpris Antal
Skub tabellen sidelæns for at se alle dimensioner og pris.

Hvis du har fokus på energioptimering eller bare har lyst til at spare på din varmeregning, så er top modellen clickFIX® 76 den mest energi-rigtige lofttrappe i clickFIX®-serien.

ClickFIX® er markedets absolut mest unikke lofttrappeserie og opfylder de høje energikrav på boligmarkedet i dag. De reducerer varmetabet op til 70-80 % sammenlignet med uisolerede lofttrapper. Der opstår minimale kuldebroer, fordi lemmen udelukkende består af et højisolerende materiale og ikke en trækonstruktion. Lofttrappen vejer omkring 25% mindre end traditionelle lofttrapper. Den er designet for nem click montering uden brug af værktøj, og kan monteres af kun én person. Den patenterede clickFIX® teknologi har markedets bedste isolering sammen med nem og enkel montering. Det gør clickFIX® til markedets absolut mest unikke lofttrappeserie.
Dolle clickFIX® 76 er isoleret med 70 mm. polystyren. U-værdi: 0,53 W/m2K testet på hele produktet. Den lave u-værdi er særlig bemærkelsesværdig, da alle produkterne er testet som produkters u-værdi som en bygningskomponent i lighed med døre og vinduer. Normalt er u-værdi angivelser opgivet som en beregnet center værdi for lemmen.


4-D TRÆ 70/ISO GRUNDMALET
FSC Mix Credit
U-værdi: beregnet u-værdi 0,49 W/m2K / testet u-værdi 0,53 W/m2K

Vi fandt andre varer, som du måske synes om!