Lofttrapper

Lofttrapper

I samarbejde med flere af vores leverandører kan vi tilbyde et bredt udvalg af standard- og specialtilpassede lofttrapper. Foruden at kvaliteten og sikkerheden selvfølgelig er i orden, er lofttrapperne særligt fremstillede til formålet, hvorfor de oftest også ser bedre ud og falder bedre ind i rummets design. Hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning omkring køb af loftlem med stige, er vi her for dig!

Lofttrapper

Lofttrapper på specialmål

Sorter faldende
Vis som Tabel Liste

32 varer

pr. side

Sådan vælger du den rigtige lofttrappe

Mange danske hjem, nye som gamle, har et loftareal, som benyttes til opbevaring af diverse klenodier, havemøbler mv. Ting, som kan være svære at få op på loftet, hvis ikke tilgangsvejen er sikker og stabil. Selvom en trappe- eller wienertige kan synes anvendelig i enkelte tilfælde, vil en decideret lofttrappe oftest være det sikreste valg

Har du behov for særlig lofttrapper, som tilpasses en eksisterende loftlem eller har du brug for hjælp til design af en lofttrappe til et ubygget hus, hjælper vi gerne med at finde den helt rigtige løsning. I samarbejde med vores leverandører og ved brug af intelligente tegneprogrammer, har vi mulighed for at skræddersy trappeløsninger, som passer til de fleste behov.

Hvor høj skal en lofttrappe være?

En lofttrappe er typisk opdelt i flere led, sådan at stigen kan klappes sammen og herved fylder mindst muligt, når den ligger på loftet. Der findes dog også løsninger indeholdende enkeltstiger, der føres direkte op i loftrummet. Begge løsninger kan naturligvis tilpasses dine ønsker og behov.

Vi angiver altid den lodrette højde for vores lofttrapper, så du ved præcis om højden passer. Varierer målene på vores trapper fra de mål, du søger, vil man ofte kunne tilpasse trappen, så den alligevel passer. Er du i tvivl, vil vores kundeservice kunne oplyse, om modellen, du har udset dig, kan tilpasses dine mål. Alternativt, vil vi kunne specialfremstille en løsning, som passer.

Fordele og ulemper ved en lofttrappe

Er du stadig i tvivl om, hvorvidt du skal vælge en lofttrappe eller blot bruge en stige du har i forvejen, har vi herunder samlet en række fordele og ulemper ved lofttrapper, du kan tage med i dine overvejelser.

Fordele ved lofttrapper

  • Dybe trin for bedre balance.
  • Fylder ikke i stuen - gemmes væk på loftet.
  • Lavet til formålet - en sikker løsning.

Ulemper ved lofttrappen

  • Ved fastmontering: kan kun bruges ved loftlem.
  • Koster mere end tilsvarende enkeltstiger.

Standard- og specialløsninger

Modsat mange gamle bygninger og huse, bygges nutidens parcelhuse mv. efter en række fastlagte byggestandarder. Disse standarder har gjort det lettere for os i byggebranchen at udarbejde standardløsninger, der passer i et bredt udsnit af de nyopførte huse, vi ser i dag.

Skulle dit projekt afvige en smule fra standarderne, vil man oftest kunne tilpasse en af vores standardtrapper, så den passer. Er du i tvivl om, hvorvidt du har behov for en specialfremstillet loftlem med stige eller trappe, eller om én af vores standardløsninger er nok, sidder vores kundeservice naturligvis klar ved tasterne til at give hjælp og vejledning.

Lofttrappe efter mål

Har du allerede målene, du ønsker din lofttrappe produceret i, kan du sende dem til os via info@stigefabrikken.dk og få et uforpligtende tilbud.

Loftlem med stige

Mange gange er lofttrappen eller -stigen ikke nok i sig selv. En stor del af de henvendelser vi får, er forespørgsler på løsninger, som består af en loftlem med stige. At købe stigen ét sted og loftlemmen et andet, kan meget hurtigt gå galt, da de to ting naturligvis skal passe sammen.

Søger du en loftlem med stige, er det ikke kun stigens højde, du skal være opmærksom på, inden du klikker på køb-knappen. Her er det også vigtigt, at du undersøger dimensionerne for loftlemmen: hvad er der plads til på lokationen hvor du ønsker at have din loftlem - og hvad har du brug for til de tng, du ønsker at transportere op og ned via trappen.

Før du køber en lofttrappe

Ved nybyg: Før du køber en lofttrappe, bør du undersøge med arkitekten eller bygherren, at der ikke allerede er taget højde for tilgangsvejen til dit loft. Mange typehusfirmaer sørger for den slags, når de opfører huset - og inkluderer det tilmed i prisen. Vi har flere gange leveret lofttrapper til huse, som allerede havde én. Undgå besværet, og undersøg det i forvejen.

Har du et hus af ældre dato, kan der være særlige omstændigheder, som gør at en loftlem med trappe ikke er den rigtige løsning for jer. Loftet kan være lagt på “opfindsomme” måder, eller det kan være for gammelt til at kunne holde en tung loftlem. Er du i tvivl, bør du bede en tømrer besigtige loftet, før du bestiller din trappe.

Hvad koster en lofttrappe?

En stor del af de lofttrapper, vi sælger, er specialfremstillede efter mål, hvorfor prisen oftest udregnes på baggrund af de specifikationer, vi konstruerer trappen efter. Yderligere afhænger prisen naturligvis af, om der medfølger loftlem. Vi har dog "standardløsninger", som passer i størstedelen af nyere huse, og her starter priserne omkring ved et par tuisind kr.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en hemse- eller lofttrappe med loftlem tilpasset dit hjem, kan du altid kontakte vores kundeservice. De vil oftest bede om en række mål samt en kravspecifikation, som de kan fremvise vores leverandører. Du vil typisk kunne få et tilbud på en sådan specialløsning inden for fem dage efter din henvendelse.