Loftlemme

Loftlemme

Gennem vores leverandører af loftstiger og -trapper har vi adgang til et bredt udvalg af loftlemme af højeste kvalitet til gode priser. Vælg selv, om du ønsker den gode, bedre eller bedst isolerede loftlem, om den skal være malet/behandlet, eller om den skal laves på specialmål efter dine loftforhold. Har du spørgsmål eller brug for råd og vejledning, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice for hjælp til at vælge den helt rigtige loftlem.

Loftlem m/u trappe på specialmål? Klik her

 
Henter data...

Varer 1-20 af 27

Sorter faldende
Side
pr. side

Relaterede kategorier

Oftest stillede spørgsmål

Er det første gang, du køber en loftlem, har du sikkert en lang række spørgsmål forud for dit køb. Herunder, har vi forsøgt at besvare en række af de oftest stillede spørgsmål om loftlemme.

Loftlem eller lofttrappe?

Står du overfor at skifte din eksisterende loftstrappe-løsning - men er stigen/trappen stadigvæk fin, kan det være fristende kun at købe en isoleret loftlem uden stige. Det kan lade sig gøre, og vi hjælper også gerne - men oftest kan det bedre betale sig at skifte både lem og trappe.

Er du i tvivl, sidder vores kundeservice klar til at hjælpe ved telefon og e-mail

Kan jeg selv montere en loftlem?

Ja, der medfølger monteringsvejledning til alle vores loftlemme, stiger og trapper, og mange af dem kan endda monteres alene.

Mangler du en sikker tilgangsvej til dit loft, har vi helt sikkert en løsning, du kan bruge. Vores udvalg af loftlemme består af kvalitetsløsninger fra danske kvalitetsproducenter som Dolle, Profile og EW Lofttrapper. Hér er kvaliteten i orden og priserne til at betale

Isoleret loftlem: Hvad er u-værdi?

Loftlemmens u-værdi er et udtryk for loftlemmens evne til at isolere. Jo lavere u-værdi, desto bedre isolering. Ønsker du en godt isoleret loftlem, skal du vælge en lem med lav u-værdi.

Hvad koster en loftlem med stige?

En stor del af de loftlemme, vi sælger, er standardløsninger med stige eller trappe som passer i størstedelen af nyere huse, og her starter priserne omkring et par tusind kr.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en loftlem tilpasset dit hjem, kan du altid kontakte vores kundeservice. De vil oftest bede om en række mål samt en kravspecifikation, som de kan fremvise vores leverandører. Du vil typisk kunne få et tilbud på en sådan specialløsning inden for fem dage efter din henvendelse.

Hvilke mål kan jeg bestille?

Vi leverer loftlemme i alle mål, for eksempel 60x80, 70x80, 80x80 og 60x120. I det hele taget tilbyder vi et bredt udvalg af standard- og specialtilpassede loftlemme

Hvem laver de bedste loftlemme?

Stigefabrikken tilbyder et bredt udvalg af standard- og specialtilpassede loftlemme fra de bedste leverandører, herunder Dolle, Profile, EW Lofttrapper og Fakro. Se hele udvalget af loftlemme med trappe eller stige.

Standard- og specialløsninger

Modsat mange gamle bygninger og huse, bygges nutidens parcelhuse mv. efter en række fastlagte byggestandarder. Disse standarder har gjort det lettere for os i byggebranchen at udarbejde standardløsninger, der passer i et bredt udsnit af de nyopførte huse, vi ser i dag.

Skulle dit projekt afvige en smule fra standarderne, vil man oftest kunne tilpasse en af vores standardtrapper, så den passer. Er du i tvivl om, hvorvidt du har behov for en specialfremstillet loftlem med stige eller trappe, eller om én af vores standardløsninger er nok, sidder vores kundeservice naturligvis klar ved tasterne til at give hjælp og vejledning.

Loftlemme med stige

Mange gange er loftstrappen eller stigen ikke nok i sig selv. En stor del af de henvendelser vi får, er forespørgsler på løsninger, som består af en loftlem med stige. At købe stigen ét sted og loftlemmen et andet, kan meget hurtigt gå galt, da de to ting naturligvis skal passe sammen.

Søger du en loftlem med stige, er det ikke kun stigens højde, du skal være opmærksom på, inden du klikker på køb-knappen. Her er det også vigtigt, at du undersøger dimensionerne for loftlemmen: hvad er der plads til der hvor du ønsker at have din loftlem - og hvad har du brug for til de ting, du skal have op og ned via trappen.

Før du køber en loftlem

Ved nybyg: Før du køber en loftlem, bør du undersøge med arkitekten eller bygherren, at der ikke allerede er taget højde for tilgangsvejen til dit loft. Mange typehusfirmaer sørger for den slags, når de opfører huset - og inkluderer tilmed er montering af lofttrappe med i prisen. Vi har flere gange leveret en isoleret loftlem med trappe til huse, som allerede havde én. Undgå besværet, og undersøg det i forvejen.

Har du et hus af ældre dato, kan der være særlige omstændigheder, som gør at en loftlem med trappe ikke er den rigtige løsning for jer. Loftet kan være lagt på “opfindsomme” måder, eller det kan være for gammelt til at kunne holde en tung loftlem. Er du i tvivl, bør du bede en tømrer besigtige loftet, før du bestiller din trappe.

Loftlem med isolering

U-værdi og varmetab

Isoleringsevnen på produkterne i denne kategori er angivet som U-værdi. U-værdien siger noget om lemmens evne til at holde på varmen, idet den fortæller hvor stort varmetabet er. Du bør således altid gå efter en så lav U-værdi som muligt, hvis du ønsker en god isoleringsevne.