KAMPAGNE: 10-30% på hele shoppen (t.o.m. søndag d. 23/1 kl. 23.59)

Dolle Cork bøgetrin ligeløb hvid CLASSIC III gelænder

15.973,88 kr- 21.003,75 kr
SKU
5083005-0100-5083009-0100
Inkl. moms

Gratis levering

Leveringstid 2-3 uger

Vælg variant

Med ekstraordinær bredde og dybde på trappens trin skabes både sikkerhed og komfort. Den modulære trappe CORK kan skræddersyes for at møde dine behov.

Har du brug for hjælp?

Over 20 års erfaring!

T: 78 71 31 31

M: info@stigefabrikken.dk

  • Hurtig levering
  • DKs største udvalg
  • +30.000 kunder

Varenummer Trin Vægt (kg) Længde (m) Farve
Lodret højde, Repos (m)
Lodret højde, Repos (m)
Udladning (m) Udv. Bredde (cm) Stykpris Antal
Skub tabellen sidelæns for at se alle dimensioner og pris.

Med ekstraordinær bredde og dybde på trappens trin skabes både sikkerhed og komfort. Den modulære trappe CORK kan skræddersyes for at møde dine behov.

Komfortabel, praktisk og alsidig
CORK trappen fås i et udvalg af variationer og designs. Den pladsbesparende trappe kombinerer et moderne look med praktisk funktionalitet. Trappens dybe og brede trin er både komfortable at gå på og meget sikre. Skræddersy din egen trappe i drop-down menuen.
Der medfølger 11-15 massive træ-trin til CORK trappen med en gulv-til-gulv højde op til 360 cm.
Ved montering af 13-15 trin er det nødvendigt at installerede en understøttende stole (denne er inkluderet) For en lavere trappe fjernes blot overflødige trin.  Trinnene har en holdbar, ridsefast overflade der er nem at vedligeholde takket være en semi-glans lakering. Højden for hvert trin kan indstilles mellem 18,5 og 22,5 cm. 
Skab det design der passer til dine behov
CORK kan installeres som ligeløb, kvartsving eller halvsving med et udvalg af trin og gelænder i elegante farver. Vælg blot det design der passer til din smag og indretning. Kvart- eller halvsvings funktionen kan placeret hvor som helst på trappen så det skaber den løsning der passer til dit individuelle behov. Fire vægbeslag er inkluderet i pakken. To af disse er nødvendige hvis du vælger en kvartsvings løsning og alle fire hvis du vælger halvsvings løsning. Cork har de samme egenskaber som DUBLIN, men tilbyder højere komfort, da du får dybere trin. Derudover tilbydes CORK også i hvid

Balusteret er monteret på ydersiden og er fastgjort på to trin for at maksimere komfort og stabilitet – og ligeledes gøre trinnene nemmere at rengøre. Den øverste del af balusteret er fremstillet af pulverlakeret aluminium der giver en fleksibel og robust sammensætning med en perfekt finish. Gelænderet er også pulverlakeret i samme moderne semi-glans farve som trappens resterende konstruktion. Håndlisten er ligeledes lavet i samme massive træ som trinnene. Simpelt og elegant
Detaljen ligger i designet!
CORK trappen er danskudviklet i høj kvalitet og fremstillet i FSC®-certificeret træ - med fokus på design helt ned til de små detaljer. Der følger dermed DOLLE dækskapper, som er designet til at skjule skurer og samlinger. Dette gør din trappe stilren, elegant og minimalistisk.