KAMPAGNE: 10-30% på hele shoppen (t.o.m. søndag d. 23/1 kl. 23.59)

Dolle Basel bøgetrin sort SHAPE6

12.026,25 kr- 16.125,75 kr
SKU
5082205-0100-5082209-0100
Inkl. moms

Gratis levering

Leveringstid 5-8 hverdage

Vælg variant

Denne modulopbyggede trappe er både elegant, pladsbesparende og nem at montere – både med ligeløb, kvartsving eller halvsving. Den maksimale gulv-til-gulv højde er 360cm.

Har du brug for hjælp?

Over 20 års erfaring!

T: 78 71 31 31

M: info@stigefabrikken.dk

  • Hurtig levering
  • DKs største udvalg
  • +30.000 kunder

Varenummer Trin Vægt (kg) Længde (m) Farve
Lodret højde, Repos (m)
Lodret højde, Repos (m)
Udladning (m) Udv. Bredde (cm) Stykpris Antal
Skub tabellen sidelæns for at se alle dimensioner og pris.

Denne modulopbyggede trappe er både elegant, pladsbesparende og nem at montere – både med ligeløb, kvartsving eller halvsving. Den maksimale gulv-til-gulv højde er 360cm.

Ekstremt praktisk og komfortabel trappe.
Den modulopbyggede trappe BASEL er det ideelle valg for dem der ønsker en simpel og fleksibel pladsbesparende løsning i høj kvalitet. Den kurvede form på trinene skaber en perfekt balance mellem design og minimal brug af plads.
BASEL kommer med 11-15 trin der sammen skaber op til 360 cm gulv-til-gulv højde. Når trappen monteres med 13 eller flere trin er det nødvendigt at montere en stabiliserende stolpe for sikkerhed og stabilitet (denne medfølger).
Trinene er produceret i massivt FSC® certificeret træ. Overfladen er holdbar, ridsefast og er nem at rengøre takket være en semi-glans lakering. Højden for hvert trin kan justeres mellem 18,5 og 22,5 cm.
Fleksibilitet uden at gå på kompromis med.

BASEL er en modulopbygget trappe og er dermed nem at montere. Ved første øjekast ligner trappen en helt almindelig ligeløbstrappe, men takket være en specialdesignet konstruktion er det muligt at dreje trinene op til 22,5 grader for at skabe et kvartsvings format. Dertil kan trappen justeres til dine individuelle behov. Trappens forløb er fleksibel og kan derfor tilpasses netop dit projekt.

Gelænderet er designet med fem horisontale fyldninger (6mm) i rustfrit stål. Balustrene er monteret på toppen af trinene med garanti for maksimal fleksibilitet og nem montering. Gelænderet er pulverlakeret i samme moderne semi-glans farve som trappens resterende stålkonstruktion. Håndlisterne er fremstillet i samme massive træ som trinene. Simpelt, nemt og elegant.

Fine detaljer gemt i designet!

BASEL trappen er udviklet med fokus på design og komfort. Trappen leveres med DOLLE dækkapper, som skjuler skruer og samlinger – hvilket skaber rene linjer og en flot afslutning.
Som prikken over i’et og ekstra sikkerhed er det muligt at tilføje et matchende gelænder til repos.
Trappen leveres med enkeltsidet gelænder, men man kan med fordel tilkøbe et ekstra gelænder for at højne komforten og sikkerheden.
Skal børn færdes på trappen, kan man med fordel tilføje børnelister, som fås i de samme farver som trappen.