Ligeløbstrapper

Ligeløbstrapper

Søger du en ligeløbstrappe af høj kvalitet, som holder i mange år, er du kommet til det rigtige sted. I samarbejde med nordens førende producenter af trapper, har vi samlet et udvalg af ligeløbstrapper, som tåler at blive brugt - hver dag - og som ikke koster en formue. Læs mere om de enkelte trapper på produktsiderne eller kontakt vores kundeservice for råd og vejledning til valg af den helt rigtige ligeløbstrappe.

Ligeløbstrappe på specialmål? Klik her

 

Ligeløbstrapper

Sorter faldende
Vis som Tabel Liste

30 varer

pr. side

Sådan vælger du den rigtige ligeløbstrappe

Før du begiver dig ud i at finde en ny trappe, er der en række fundamentale ting, du gerne skal have gjort dig nogle tanker om først.

Først og fremmest, skal du have målt op, hvor høj trappen skal være. Her er det vigtigste mål trappens lodrette højde, som måles "fra gulv til gulv". Dvs. fra gulvet i din stueetage til det punkt, hvor du skal gå ud fra trappen i toppen. Typisk, gulvet på en hems eller 1. sal.

Yderligere, kan det være en fin ide at måle op, hvor langt din trappe må stikke ud fra væggen - den såkaldte udladning. Den siger noget om trappens hældning og er igen med til at indsnævre udvalget, så du får lettere ved at vælge den helt rigtige ligeløbstrappe.

Hemse-, vindel- eller ligeløbstrappe?

Når du har målt op, er det bare at begive sig ud i markedet for trapper. Og tag også gerne et kig i vores øvrige trappekategorier som hemsetrapper og vindeltrapper, som meget ofte også kan klare opgaven for den traditionelle ligeløbstrappe.

Hemsetrapperne er en anelse lettere i looket og vindeltrapperne giver dig mulighed for at dreje trappen, hvilket giver rummet og trappen et helt andet udtryk.

Danmarks største  udvalg

Om du søger en ligeløbstrappe til hjemmet eller firmaadressen, har vi helt sikkert en løsning, du kan bruge. Sammen med skandinaviens førende producener af trapper tilbyder vi Danmarks største udvalg af ligeløbstrapper af træ, stål og aluminium.

Finder du ikke en trappe, du kan bruge her i kategorien, er du velkommen til at sende os en mail med lidt ord og tanker om dine ønsker og behov. Så laver vi et tilbud til dig på specialproduktion af lige præcis den trappe, du drømmer om.