Kvartsvingstrapper

Kvartsvingstrapper

Bestil din kvartsvingstrappe direkte på Stigefabrikken.dk eller kontakt vores kundeservice for mere information om de enkelte trapper. Vi har et bredt udvalg af kvalitetstrapper til brug i alle rum. Er du i tvivl om, hvordan du vælger den rette kvartsvingstrappe, hjælper vi dig gerne på vej. Ring eller skriv til vores kundeservice og fortæl os om dine ønsker og behov - så finder vi helt sikkert en trappeløsning, du kan bruge.

Henter data...

Varer 1-20 af 75

Sorter faldende
Side
pr. side

Relaterede kategorier

Oftest stillede spørgsmål om Kvartsvingstrapper

Hvad er en kvartsvingstrappe?

En Kvartsvingstrappe er en pladsbesparende trappe, hvor den har et enkelt højre eller venstre sving. Nogen kvartsvingtrapper kan monters frit i et rum, hvor andre er afhængig af at monteres op af en væg. Dette vil stå tydelig beskrevet på den enkelte trap. Hvis du skulle have spørgsmål om trappevalg, så sidder vores kundeservice klar med råd og vejledning på 78 71 31 31, chat eller mail.

Hvilken størrelse og højde trappe skal man vælge?

En god måde at finde ud af hvilken trappe størrelse, som passer til dit/dine rum er at skære et stort stykke pap eller markere med malertape på gulvet, hvor stor en trappe, du planlægger at købe. Lad pappet el. malertapen sidde i en uges tid og se så om du kan vende dig til tanken om størrelsen på din nye trappe. Hvis du ikke finder en trappe efter dine ønsker, så kontakt os gerne for tilbud om specialløsninger.

Hvilke regler gælder for kvartsvingstrapper?

Trapper skal under hensyn til bygningens anvendelse sikres med værn og forsynes med håndlister. Alle typer af værn eller rækværk skal under hensyn til bygningens anvendelse udformes, således at deres højde, udformning, frie åbninger i værnet mv. sikrer personer mod at falde ud over eller igennem dem. her.

Hvad koster en kvartsvingstrappe?

Prisen varierer ud fra størrelse, materiale og design. Prisen vil også variere fra om du vælger en trappe fra standardsortimentet, eller om du ønsker trappen specialfremstillet. En kvartsvingstrappe vil som udgangspunkt for en lille model have en startpris på ca 6000 kr.

Kvartsvingstrapper på standard- eller specialmål

Om du søger en kvartsvingstrappe på standard- eller specialmål, kan vi helt sikkert hjælpe. I samarbejde med nogle af nordens førende producenter af trapper, har vi mulighed for at tilbyde kvartsvingstrapper i flere forskellige modeller, størrelser og farvekombinationer.

Finder du ikke den kvartsvingstrappe, du søger, er du derfor meget velkommen til at sætte et par ord på dit projekt samt sende en tegning el. billede af stedet, hvor trappen skal stå - så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

Hvorfor vælge en kvartsvingstrappe?

Er du i tvivl om, hvorvidt kvartsvingstrappen er den rigtige løsning til dit hjem, kan du i stedet tage et kig på vores ligeløbstrapper, spindeltrapper eller vindeltrapper. Herunder finder du en række fordele og ulemper, der er ved kvartsvingstrappen, som måske kan hjælpe dig lidt nærmere en beslutning:

Fordele ved kvartsvingstrapper

  • Bidrager til rummets udtryk.
  • Giver mulighed for mere behagelig hældning på samme gulvplads/udladning som tilsvarende ligeløbstrappe, hvilket medfører bedre balance/sikkerhed.
  • Naturlig "hvileplatform" i kvartsvinget.
  • Kan placeres i hjørnet af et rum.

Ulemper ved en kvartsvingstrappe

  • Fylder mere end tilsvarende ligeløbstrappe.
  • Er lidt mere besværlige at samle/montere.
  • Ikke alle kvartsvingstrapper kan stå frit i rummet. Nogle (f.eks. Dolle Normandie kvartsvingstrappe) skal monteres op ad væg.

Er du stadigvæk i tvivl? Ring eller skriv og få en snak med vores kundeservice om dine ønsker og behov.