Kvartsvingstrapper

Kvartsvingstrapper

Bestil din kvartsvingstrappe direkte på Stigefabrikken.dk eller kontakt vores kundeservice for mere information om de enkelte trapper. Vi har et bredt udvalg af kvalitetstrapper til brug i alle rum. Er du i tvivl om, hvordan du vælger den rette kvartsvingstrappe, hjælper vi dig gerne på vej. Ring eller skriv til vores kundeservice og fortæl os om dine ønsker og behov - så finder vi helt sikkert en trappeløsning, du kan bruge.

Kvartsvingstrapper

Sorter faldende
Vis som Tabel Liste

27 varer

pr. side

Kvartsvingstrapper på standard- eller specialmål

Om du søger en kvartsvingstrappe på standard- eller specialmål, kan vi helt sikkert hjælpe. I samarbejde med nogle af nordens førende producenter af trapper, har vi mulighed for at tilbyde kvartsvingstrapper i flere forskellige modeller, størrelser og farvekombinationer.

Finder du ikke den kvartsvingstrappe, du søger, er du derfor meget velkommen til at sætte et par ord på dit projekt samt sende en tegning el. billede af stedet, hvor trappen skal stå - så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

Hvorfor vælge en kvartsvingstrappe?

Er du i tvivl om, hvorvidt kvartsvingstrappen er den rigtige løsning til dit hjem, kan du i stedet tage et kig på vores ligeløbstrapper, spindeltrapper eller vindeltrapper. Herunder finder du en række fordele og ulemper, der er ved kvartsvingstrappen, som måske kan hjælpe dig lidt nærmere en beslutning:

Fordele ved kvartsvingstrapper

  • Bidrager til rummets udtryk.
  • Giver mulighed for mere behagelig hældning på samme gulvplads/udladning som tilsvarende ligeløbstrappe, hvilket medfører bedre balance/sikkerhed.
  • Naturlig "hvileplatform" i kvartsvinget.
  • Kan placeres i hjørnet af et rum.

Ulemper ved en kvartsvingstrappe

  • Fylder mere end tilsvarende ligeløbstrappe.
  • Er lidt mere besværlige at samle/montere.
  • Ikke alle kvartsvingstrapper kan stå frit i rummet. Nogle (f.eks. Dolle Normandie kvartsvingstrappe) skal monteres op ad væg.

Er du stadigvæk i tvivl? Ring eller skriv og få en snak med vores kundeservice om dine ønsker og behov.