Indendørs trapper

Indendørs trapper

Om du søger en indendørs trappe til hemsen i børneværelset, en spindeltrappe fra stuen til et indskudt dæk eller hovedtrappen til din nye førstesal, er du kommet til rette sted. I samarbejde med en række af landets førende trappeproducenter kan vi tilbyde et bredt udvalg af indvendige trapper af top-kvalitet til priser, der er til at betale. Søger du en trappe på specialmål, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice for mere information.

Indendørs trapper på specialmål? Klik her

 
Henter data...
 
 

Trappe serier

Bliv inspireret af de mange trappeserier.

Sådan vælger du den rigtige indendørs trappe

Før du begiver dig ud i at finde en ny trappe, er der nogle grundlæggende ting, du gerne skal have gjort dig nogle tanker om først.

Først og fremmest skal du have målt op hvor høj trappen skal være. Her er det vigtigste mål trappens lodrette højde, som måles "fra gulv til gulv". Dvs. fra gulvet i din stueetage til det punkt, hvor du skal gå ud fra trappen i toppen. Typisk, gulvet på en hems eller 1. sal.

Yderligere, kan det være en god ide at måle op, hvor langt din trappe må stikke ud fra væggen – også kaldet udladning. Den siger noget om trappens hældning og er igen med til at indsnævre udvalget, så du får lettere ved at vælge den helt rigtige indendørs trappe.

Hemse-, vindel- eller kvartsvingstrappe

Når du har målt op, kan du begynde at kigge på hvilken type trappe der passer både i størrelse, design og materiale. Skal trappen have et sving i top eller bund, eller skal den være lige op og ned. Tag gerne et kig i vores trappekategorier hemsetrapper og vindeltrapper, som meget ofte også kan klare opgaven for den traditionelle ligeløbstrappe.

Hemsetrapperne er en anelse lettere i looket og vindeltrapperne giver dig mulighed for at dreje trappen, hvilket giver rummet og trappen et helt andet udtryk.

Ofte stillede spørgsmål om indendørs trapper

Hvilke regler gælder for trapper indendørs

Trapper skal under hensyn til bygningens anvendelse sikres med værn og forsynes med håndlister. Alle typer af værn eller rækværk skal under hensyn til bygningens anvendelse udformes, således at deres højde, udformning, frie åbninger i værnet mv. sikrer personer mod at falde ud over eller igennem dem Læs mere her.

Kan man justere højden på en indendørs trappe?

Alle de trapper, du finder på vores webshop, er udvalgt til at passe til de flestes behov, og vi sælger derfor primært til standardmål. Størstedelen af vores trapper kan dog skæres til og tilpasses i både højde og bredde. Du kan se hvilke trapper du selv kan tilpasse på de enkelte produkter.

Hvad koster en indendørs trappe?

Prisen afhænger af størrelse, materiale og design. En indendørs trætrappe vil som udgangspunkt for en lille model have en startpris på ca. 2000 kr.

Hvilken indendørs trappe skal jeg vælge?

Er du i tvivl om hvorvidt du skal vælge en trappe med kvartsving, en hemsetrappe eller noget helt tredje, så skal du ikke tøve med at ringe eller skrive til os på mail eller chat. Vi er altid klar til at hjælpe dig igennem købet og hvordan du får truffet den rigtige beslutning. 

Hvilken type trappe anbefales når pladsen er trang?

Her er en vindeltrappe eller en hemsetrappe meget aktuel, alt afhængig af om du søger en hovedtrappe til førstesalen eller nem adgang til hemsen. Stigefabrikken.dk sælger flere forskellige typer vindeltrapper og hemsetrapper fra anerkendte producenter. Se vores udvalg af vindeltrapper her og hemsetrapper her

Kan jeg bestille en indendørs trappe på specialmål?

Søger du en specialløsning, har vi brug for information om trappens placering samt dine ønsker til materialevalg, udformning m.m. Sender du information per mail, vil du blive ringet op og stillet en række opklarende spørgsmål, og herefter vil vi kunne vurdere, om vi kan hjælpe en specialløsning ud fra disse data.