Dolle PARIS Eg Hvid Ligeløb u/gelænder med stødtrin

13.292,25 kr
SKU
5081604K
Inkl. moms

Gratis levering

Leveringstid 3-5 uger

Vælg variant
Pladsbesparende trappe Paris fra DOLLE i hvid er en let og elegant birumstrappe tilgængelig som med kvartsving til venstre – elegant og tidløst design.

Derfor skal du vælge denne vare:

  • Brede trin
  • Dybe trin

OBS: Varenummer 5081604 er i restordre og forventes retur d. 20. dec. 2021 . Bestiller du nu, vil din ordre blive behandlet og afsendt umiddelbart efter hjemkomst.

Har du brug for hjælp?

Over 20 års erfaring!

T: 78 71 31 31

M: info@stigefabrikken.dk

  • Hurtig levering
  • DKs største udvalg
  • +30.000 kunder

Varenummer Lodret højde, Repos (m) Vægt (kg) Længde (m) Farve Udladning (m) Udv. Bredde (cm) Trin Stykpris Antal
Pladsbesparende trappe Paris fra DOLLE i hvid er en let og elegant birumstrappe tilgængelig som med kvartsving til venstre – elegant og tidløst design.

Stilfuld og stærk trætrappe i nordisk design
DOLLE Paris er en tidløs birumstrappe i et lyst og let design. Trappen er stilfuld med en hvid lakeret (RAL 9010) overflade på balustre og vanger - passer ind i de fleste hjem.

Paris trappen fås med ligeløb eller kvartsving enten til højre eller venstre. Trappen er udstyret med et firkantet gelænder, som giver at simpelt look og sørger for at sikkerhed og komfort er i top ved brug af trappen. Trappen er også tilgængelig uden gelænder. Vælg desuden om trappen skal være åben (uden stødtrin) eller lukket (med stødtrin).

Med en trappe-bredde på 83,5 cm og 21 cm dybe trin - er der god komfort. Trappen optager begrænset plads i hjemmet og er derfor ideel til anvendelse i mindre rum.

Ligeløbstrappen har 14 trin og en maksimumhøjde på 280,5 cm. - hvis det ønskes, er det muligt at forkorte trappen ved beskæring af vangerne.

Kvartsvingstrappen har 16 trin og en maksimumhøjde på 318 cm. Også på kvartsvingstrappen er det muligt at forkorte trappen ved beskæring af vangerne. DOLLE Paris er designet til at opfylde behov ved daglig brug og er testet til en maksimumbelastning på op til 150 kg.

Med en lakeret overflade, opnår du en modstandsdygtig og vedligeholdelsesvenlig trappe.

Trappen fås som kvartsving og ligeløbstrappe.

PARIS i ligeløb placeres frit i rummet og der kan tilkøbes gelænder til begge sider - og det er ikke nødvendigt at understøtte PARIS ligeløb. 

PARIS kvartsving skal dog monteres op ad en væg.

Bemærk: Dolle Paris leveres usamlet

No charts available for this product