Dolle Madrid Hemsetrappe

3.738,75 kr
SKU
959112-959112
Inkl. moms

Gratis levering

Leveringstid 1-2 hverdage

Vælg variant

Madrid hemsetrappe fra DOLLE er en let og enkel trappe med håndliste produceret i FSC®-certificeret gran. Trappen fastmonteres for at opnå større sikkerhed ved op- og nedstigning.

Derfor skal du vælge denne vare:

  • Inkl. håndliste for bedre støtte
  • Let at betjene
  • Optager minimal plads

Har du brug for hjælp?

Over 20 års erfaring!

T: 78 71 31 31

M: info@stigefabrikken.dk

  • Hurtig levering
  • DKs største udvalg
  • +30.000 kunder

Varenummer Lodret højde, Repos (m) Vægt (kg) Længde (m) Farve Udladning (m) Udv. Bredde (cm) Trin Stykpris Antal

Madrid hemsetrappe fra DOLLE er en let og enkel trappe med håndliste produceret i FSC®-certificeret gran. Trappen fastmonteres for at opnå større sikkerhed ved op- og nedstigning.

Pladsbesparende enkelhed

DOLLE Madrid er en let og enkel hemsetrappe med håndliste for ekstra stabilitet og sikkerhed ved brug. Trappens trin, vanger og håndliste er udført i massiv gran, der er ubehandlet, så du kan lade trappen stå, som den er eller sætte dit eget præg på dens udtryk ved at male, lakere eller bejdse den.


KOMPAKT ROBUSTHED
Trappen kan anvendes, hvor der er behov for en ekstra pladsbesparende trappe, idet den høje trinstigning gør, at trappen kræver meget lidt plads ud i rummet. Trappen skal monteres på væggen og går max 174,4 cm ud på gulvet og er 57,2 cm bred med gelænder. Trappen kan med fordel monteres over en dør for optimal udnyttelse af rummet. Den maksimale etagehøjde er 283,5 cm, og den maksimale belastning er på hele 250 kg. Trinnene er 14,2 cm dybe, hvilket giver en god komfort.

Gelænder leveres med som standard og kan monteres både på højre og venstre side af trappen, hvilket gør trappen både sikker og fleksibel.


EKSTRA TILBEHØR
Der kan tilkøbes et smart glidebeslag, som giver ekstra plads. Glidebeslaget monteres på stigen og kanten af hemsen. Stigen kan herefter skubbes helt ind til væggen, når den ikke er i brug. Glidebeslaget kan benyttes til en max. lofthøjde på 261 cm.

 

Bemærk: Dolle Madrid Hemsetrappe leveres usamlet

Vi fandt andre varer, som du måske synes om!