Hemsetrapper

Hemsetrapper

Her har vi listet vores mest populære hemsetrapper og hemsestiger, som alle er testet og afprøvet til daglig brug. Vores hemsetrapper har et råt og naturligt look, kommer i flere forskellige størrelser og kan, hvis det ønskes, tilpasses dine ønsker og behov ift. længde og bredde. Ønsker du mere information om de enkelte hemsetrapper, eller har du særlige ønsker ift. materialevalg eller behandling, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice for råd og vejledning om trapper til hems.

Hemsetrappe på specialmål? Klik her

Henter data...

Varer 1-20 af 77

Sorter faldende
 1. Varianter(Lofthøjde max m )

  Gå til produkt & Vælg variant

  Minka Boras Ligeløbstrappe Pladsbesparende
  Specialpris 2.538,00 kr. 2.030,40 kr. Normalpris 2.820,00 kr.
  Flere varianter
 2. Varianter(Lodret højde m )

  Gå til produkt & Vælg variant

  Minka STRONG Hemsestige SORT
  Specialpris 2.655,00 kr. 2.124,00 kr. Normalpris 2.950,00 kr.
  Flere varianter
 3. Varianter(Lodret højde m )

  Gå til produkt & Vælg variant

  Minka STRONG Hemsestige HVID
  Specialpris 2.655,00 kr. 2.124,00 kr. Normalpris 2.950,00 kr.
  Flere varianter
 4. Varianter(Lofthøjde max m )

  Gå til produkt & Vælg variant

  Minka Softline Ligeløbstrappe Pladsbesparende
  Specialpris 3.102,75 kr. 2.482,20 kr. Normalpris 3.447,50 kr.
  Flere varianter
Side
pr. side

Relaterede kategorier

Hemsetrappen dengang og nu

Vores hemsetrapper / -stiger fås i træ og har typisk en hældning på omkring 18°. De anvendes som en trappe til hems og/eller som lofttrappe til loftsrum, hvor højden er vigtig for at trappen passer til indretningen. En hemsetrappe har bredere trin og kortere afstand mellem trinene end en traditionel stige - og er mere let og elegant end en trappe. Disse to ting gør den dels mere sikker til indendørs anvendelse for store som små, dels kønnere at se på.

Før i tiden var det primært på landsteder, i butikker og produktionslokaler, man benyttede hemsetrapper og stiger til hemse. Denne type trappe blev ofte brugt som tilgangsvej til halmlofter o.lign., hvor et godt fodfæste var nødvendigt, når man kravlede op og ned med hø og halm i hænderne. I dag benyttes den traditionelle hemstrappe stadigvæk på landet - men i stigende grad også i det moderne hjem, hvor hemse igen er blevet populære.

Hvad skal hemsetrappen bruges til?

Inden du vælger, hvilken af vores hemsetrapper, du vil have, kan det være en god ide at skrive dine ønsker og behov ned. Start f.eks. med at mål op: Hvor bred må trappen være, hvor meget må den fylde ud i rummet, skal det være en hemsetrappe med udtræksbeslag, skal den være smal og minimalistisk eller søger du en større hemsetrappe med gelænder? Hvordan ønsker du dine trappetrin? Skal det være en trætrappe, alutrapper eller noget helt tredje? Jo flere ønsker du kan liste, desto lettere vil vi have ved at hjælpe dig i mål med projektet.

Er du i tvivl om, hvilken type trappe eller stige du har behov for, sidder vores hold af stigespecialister klar ved telefoner og taster til at hjælpe dig til at træffe den helt rigtige beslutning. Du skal blot ringe eller skrive til os, fortælle os lidt om stedet, stigen eller trappen der skal bruges, hvor højt du skal op og de ønsker, du måtte have til design og funktion - så finder vi en løsning, som passer til dig. Under hvert produkt kan du desuden læse hvilke formål, det er særligt godt egnet til.

Fordele og ulemper

En hemsetrappe koster eller fylder ikke nær så meget som en almindelig loftstrappe, den ser pænere ud, og så kan den flyttes, hvis den står i vejen for nogen eller noget. De fleste modeller leveres i slebet naturtræ, men ønsker du et mere moderne look, kan trappen naturligvis males i alverdens farver, så den passer ind i dit hjem. Herunder har vi listet en række af de fordele og ulemper, vi mener du skal overveje inden et køb.

Fordele ved hemsetrapper

 • Prisbillig ift. tilsvarende trappeløsninger.
 • Mere mobil end tilsvarende trapper.
 • Mere sikker end en tilsvarende enkeltstige.

Ulemper ved hemsetrapper

 • Tungere og mindre mobil end tilsvarende enkeltstiger.
 • Mere stejl og mindre dyb end større trappeløsninger.

Et stykke indretning

En stor del af vores salg af hemsetrapper skyldes tidens trends og tendenser. Især indretningsmagasiner synes at have stor indflydelse på danskernes indretning, og hér varmer det naturligvis at se, at en lang række indretningseksperter peger på hemsen som et af de “rum”, der vil få meget fokus over de kommende år. Derfor er en stige til hems, blevet så populær

Af samme årsag har vi i 2014 fået en række nye modeller, som gerne skulle kunne møde ethvert behov.

Inspiration til boligen - Hemsetrappe til hjemmet

Har du svært ved at forestille dig, hvordan en trappe til hemsen vil se ud i dit hjem, er der masser af inspiration at hente rundt om på nettet. Dels har vi forsøgt at tage gode billeder af vores produkter, dels kan du finde mange gode, sjove billeder på billedtjenester som Google Billeder og Instagram. Benyt evt. engelske søgetermer som “loft stairs home decor” eller “loft ladder home decor”, når du søger.

Hvor høj skal en hemsetrappe være?

Som du vil se på vores produktsider, kan du vælge de enkelte trapper i en række forskellige højder. Stemmer højderne ikke 100% overens med de mål, du har taget derhjemme, vil man ofte kunne tilpasse trappen selv - eller få det gjort på et af vores værksteder. Bestiller du en ubehandlet trappe, kan du selv gøre det - men ønsker du en malet eller på anden måde behandlet trappe, er vores helt klare anbefaling, at vi får lov at gøre det. Bemærk: Modificerer du selv din trappe, bortfalder returret og garanti.

Montering

Hemsetrapper skal naturligvis installeres korrekt for at du får optimalt udbytte af din investering. Ved trappen lægger vi en manual, som viser, hvordan du kan sætte din nyindkøbte hemsetrappe op uden at komme galt afsted. Ønsker du 100% sikkerhed for din handel, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, som vil kunne oplyse eksakte priser, leveringstid m.m. Har du behov for hjælp til opsætning af din nyindkøbte hemsetrappe, henviser vi også gerne til en tømrer i dit område, som kan hjælpe med dette.

Materialer

En stor del af vores hemsetrapper produceres i ubehandlet fyrretræ - men har du særlige ønsker til din nye trappe, finder vi også sagtens en løsning. Har du et egetræsbord i stuen, hvor trappen skal stå, vil det naturlige materialevalg være eg.

Vi gør opmærksom på, at der for hemsetrapper i andre materialer end standardudvalget vil komme en mindre merudgift til materialer. Såfremt du er i tvivl om den rigtige pris, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, som vil kunne oplyse en pris på hemsetrapper i andre materialer end fyrretræ.

Direkte fra fabrikken

I samarbejde med Silkeborg Stigefabrik fører vi en række smukke, ubehandlede hemsetrapper, som vil tage sig godt ud i stuen såvel som i entre og værksteder. Trapperne produceres efter bestilling, og du kan altid være sikker på, at din hemsestige eller trappe er af allerhøjeste kvalitet. Yderligere, fører vi et bredt udvalg af specialfremstillede stige- og trappeløsninger fra EW Lofttrapper, som har specialiseret sig i lige netop trapper og stiger til loft og hemse.

Har du særlige ønsker eller behov til din hemsestige eller -trappe, finder vi helt sikkert en løsning. Hvis ingen af ovennævnte leverandører kan levere den trappeløsning, du søger - kan vi i samarbejde med nogle af landets førende snedkere producere lige netop den løsning, du vil have.

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om hemsetrapper, anbefaler vi, at du læser denne artikel. Her har vi fået lov at fortælle om vores og andre hemsetrapper og give gode råd til valg af den rette hemsetrappe.