KAMPAGNE: 10-30% på hele udvalget (t.o.m. søndag d. 17. oktober)
Halvsvingstrapper

Halvsvingstrapper

Her finder du halvsvingstrapper, som alle er lette at montere. Flere af modellerne kan justeres i højden - og finder du ikke en model, som passer til dine behov, kommer vi gerne med et bud på en specialløsning efter dine ønsker og behov.

 
Sorter faldende
Vis som Tabel Liste

15 varer

pr. side

Oftest stillede spørgsmål om Halvsvingstrap

Hvad er en halsvingstrap?

Halvsvingstrap er et begreb der dækker over flere forskellige type trapper, bla vindeltrapper, spindeltrapper. Flere af modellerne kan tilpasses i højde og bredde. Der medfølger monteringsvejledning, samt vejledning til tilpasning af højde.

Hvilken størrelse og højde trappe, skal man vælge?

Når du klikker dig ind under vores spindeltrapper kan du se diverse mål og dimensioner. En god måde at finde ud af hvilken trappe størrelse, som passer til dit/dine rum er at skære et stort stykke pap eller markere med malertape på gulvet, hvor stor en trappe, du planlægger at købe. Lad pappet el. malertapen sidde i en uges tid og se så om du kan vende dig til tanken om størrelsen på din nye trappe. Hvis du ikke finder en trappe efter dine ønsker, så kontakt os gerne for tilbud om specialløsninger.

Hvad er fordelene ved en halvsvingstrap?

Halvsvingstrappe har den store fordel at de fylder væsentligt mindre en traditionelle ligeløbs- og kvartsvingstrapper. Pga. den spindel/spiralkonstruktionen, hvor trinene og dermed trappen drejer sig om sin egen akse, er det let at planlægge og placere installationen af en spiraltrappe.

Hvilke regler gælder for halvsvingstrapper?

Trapper skal under hensyn til bygningens anvendelse sikres med værn og forsynes med håndlister. Alle typer af værn eller rækværk skal under hensyn til bygningens anvendelse udformes, således at deres højde, udformning, frie åbninger i værnet mv. sikrer personer mod at falde ud over eller igennem dem. Læs mere her..

Hvad koster en halvsvingstrap?

Prisen varierer ud fra størrelse, materiale og design. Prisen vil også afhænge af om du køber en trappe fra vores standardsortiment, eller om trappen skal specialfremstilles på dine mål. En halvsvingstrappe vil som udgangspunkt for en lille model have en startpris på ca 6500 kr.