Trapper

Skal du bruge en ny trappe, så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi fører kvalitetstrapper fra Danmarks bedste producenter og tilbyder et bredt udvalg af forskellige typer trapper, du kan vælge imellem forskellige materialer, mål, størrelser, typer og prisniveauer. Og hvis det ønskes, tilpasser vi gerne trapperne efter dine ønsker og behov.

 
Henter data...

Populære trappemærker

Udendørs trapper

Hos Stigefabrikken.dk finder du nordens største udvalg af udendørs trapper til terrassen, tagadgang, industri m.m. Vælg mellem standardløsninger fra kendte mærker eller udfyld vores formular og få vores bud på en specialløsning til lige netop dit behov. Se udvalget og lad dig inspirere her.

Se udvalg her
Lundbergs trapperenovering

Forlæng din trappes levetid

Har du en fin og brugbar trappe, som trænger til en opdatering? Med trapperenoveringsprodukter fra Lundbergs og Dolle kan du give din gamle trappe et nyt og moderne look og forlænge levetiden betydeligt. Læs mere om trapperenoveringsprodukter fra Dolle og Lundbergs her.

 

Indendørs trapper

Om du søger en let og flytbar trappe til hemsen i sommerhuset, en spiraltrappe til fra kælder til stue eller hovedtrappen til din nye førstesal, har vi helt sikkert en indendørs trappe, du kan bruge. Vi fører et bredt udvalg af kvalitetstrapper fra kendte mærker som Dolle, Fakro m.fl. Læs mere og lad dig inspirere her. Eller download Dolles inspirerende trappekatalog herunder.

Hent PDF

Trappe serier

Bliv inspireret af de mange trappeserier.

Trapper til hjemmet og arbejdspladsen

Vores trappeløsninger i træ og metal kan både anvendes i hjemmet, eksempelvis til loft, carport eller andet sted hvor du har opbevaring uden for din rækkevidde. Vi leverer lofttrapper i mange forskellige typer, længder, mål og materialer, og forskellige kvaliteter. Så har du bare brug for en simpel løsning til hjemmet, som måske ikke skal benyttes så tit, eller skal du bruge en smart teleskopstige til loftet på dit arbejde, som skal bruges hver dag og skal kunne klare lidt større belastning, vil vi altid have præcis den løsning du står og mangler.

Søger du en større trappeløsning til firmadomicilet eller i hallen derhjemme, leverer vi også større modulløsninger, som skræddersyes efter dine ønsker og behov. Vi har leveret trapper i alle størrelser og udformninger og ingen opgave har endnu vist sig for stor (eller for lille).

Trapper til dit behov

Alle de trapper, du finder i vores butik, er udvalgt efter at passe til de flestes behov, og vi producerer derfor primært til standardmål. Men er du i tvivl om hvorvidt vores lofttrapper, hemsetrapper eller noget helt tredje passer i dit hjem, så skal du ikke være bange for at ringe eller skrive til os på mail. vi er altid klar til at hjælpe dig igennem købet og hvordan du får truffet den rigtige beslutning. Viser det sig, at vi ikke kan finde en trappe, der passer med dine mål, eller er designet, funktionerne eller andet ikke noget der passer til dine forventninger, er der altid mulighed for, at vi kan få speciallavet en trappe.

Søger du en specialløsning, har vi brug for information om trappens placering samt dine ønsker til materialevalg, udformning m.m. Sender du information per mail, vil du blive ringet op og blive stillet en række opklarende spørgsmål, og herefter vil vi kunne vurdere, om vi kan tegne trappen ud fra disse data eller om du skal have besøg af en af vores konsulenter som kan måle op.

Udendørs trapper

Søger du udendørs trappeløsninger, hjælper vi også gerne med dét. Om du søger en brandtrappe eller -stige til en lagerhal eller hovedtrappen til firmadomicilet, er vi leveringsdygtige. Vores terrassetrapper er også særdeles populære i sommermånederne.

Er du i tvivl om, hvilken trappe, som passer til din ejendom, sender vi gerne en række eksempler og cases til inspiration. Her vil du ofte kunne få en god ide om stilen, vi arbejder med - og komme lidt nærmere den løsning, som vil passe bedst til dig. Vores udendørs trapper kommer som metaltrappe i stål eller aluminium eller som trætrappe i forskellige sorter.

Samarbejde med de bedste fabrikker

Vores trapper kommer alle sammen fra gode danske leverandører, eksempelvis giver vores samarbejde med Silkeborg Stigefabrik os muligheden for, at tilbyde jer nogle super flotte ubehandlede hemsetrapper, som passer perfekt i de fleste hjem, uden at man skal være bange for at gemme dem væk. Trapperne bliver produceret efter bestilling, hvilket gør at du altid kan være sikker på en høj kvalitet, og dette giver også muligheden for, at vi kan få tilpasset trappen til dine behov.

En anden specialist inden for produktion af trapper, er den danske virksomhed EW Lofttrapper, som producerer nogle af de mest populære hemsetrapper og lofttrapper. EW’s popularitet er da heller ikke uden grund, kvaliteten er 100 % i top og de flotte trapper bliver leveret hurtigt, lige til døren.

Når det kommer til lofttrapper har vi også et godt samarbejde med leverandøren Profile, der tilbyder et bredt udvalg af lofttrapper og skunklemme, så hvis du ikke ønsker en lofttrappe af træ, kan vi bl.a. tilbyde loftrappen Stallux Mini, der med sine skridsikre trin og pulverlakerede metalvanger giver dig en utroligt stabil og kompakt lofttrappe som fungerer perfekt der, hvor pladsen er trang.

Yderligere tilbyder Stigefabrikken.dk det store udvalg fra Dolle A/S, som er verdens førende inden for udvikling og produktion af lofttrapper. Dolle blev etableret i 1982 og har skabt en masse spændende produkter på markedet, bl.a. ClickFix lofttrapperne som gør det utrolig nemt at montere en ny lofttrappe i hjemmet. Et vigtigt element i Dolles lofttrapper er deres reducering i varmetabet, med op til 86%, og er dermed et sikkert valg for den energibevidste husejer.

Dolles udvalg strækker sig over skunklemme, hemse-, loft-, og KIT-trapper.

Uanset design, størrelse, mål eller materiale, er vi sikre på vi kan levere en skræddersyet trappe af højeste kvalitet, der er lavet til lige præcis dine behov. Opstår der nogen tvivl, er vi aldrig længere væk end et opkald på telefon 78 71 31 31eller på e-mail info@stigefabrikken.dk