Traller

Traller / Treller

Hos Stigefabrikken.dk fører vi et bredt udvalg af trætraller til have- og byggearbejde. Kvaliteten er i top og priserne til at betale. Vælg mellem trætraller i flere længder og bredder: Perfekte til brug på murerstilladset eller som køreskinner på mudret underlag o.lign. Flere af trallerne egner sig også godt til gør-det-selv trallemøbler. Klik på de enkelte traller herunder for at læse mere om hver model eller kontakt vores kundeservice for yderligere information.

 
Henter data...
Filtrering

Varerne i denne kategori er egnet til brug på byggepladser - perfekt til brug på murerstilladset eller som køreskinner på mudret underlag o.lign. Vores traller opbevares i koldhaller og udseendet KAN variere fra billedet på produktsiden. Ønsker du at købe traller til møbel-projekter skal du være opmærksom på at fremsendte traller KAN kræve slibning for at få en pæn overflade. Se også vores udvalg af trallebænke her.

10 varer

Sorter faldende
pr. side

Havetraller og traller til håndværk og byggeri

Trætraller sælges typisk som tilbehør til et murerstillads/murerbukke eller som overgangsbro eller underlag i større byggerier. Derfor er trallerne af mange håndværkere o.lign. også kendt som murertraller, traller til stillads eller bare stilladstraller.

Foruden trallens uundværlige funktion hos en murermester, er der dog også startet en såkaldt ”tralle-trend” inden for have- og boligindretning. Mange haveejere er begyndt at indrette terrassen med nye eller brugte traller - somme tider i kombination med europaller.

Trallebænk med hylde

Mange have- og gør-det-selv folk landet over har fået øjnene op for trallens mange anvendelsesmuligheder. Diverse boligprogrammer har showcaset bænke, borde og hyndekasser lavet af trætraller, hvilket har sendt mange privatkunder på shopping hos Stigefabrikken.dk, som spørger efter treller.

Flere kunder har spurgt ind til hvordan man bygger en bænk af traller - og det vil vi naturligvis gerne hjælpe med. Herunder finder du derfor "opskriften" på en bænk, lavet af trætraller:

Hvad skal man bruge?

 • 3 trætraller
 • 8 skruer (8-10 cm) med stort gevind
 • 4 hjul m. skruer
 • Boremaskine
 • Groft og fint sandpapir el. slibemaskine
 • Murerbukke eller en fast bordplade, hvor der er plads til at arbejde.
 • Træolie og maling

Sådan bygger du din egen trallebænk med hylde:

 1. Start med at bestemme længden og højden på din bænk og derefter evt. save en del af trallens længde (den første trætralle og bænkens sæde). Efterfølgende, når højden på bænken er bestemt, skal den anden trætralle saves i to stykker (til to ben) og i den rette højde. Til sidst skal man finde den rette størrelse på hylden (den tredje trætralle), dét gør man ved at måle det indvendige mål - fra ben til ben.
 2. Inden du samler din trætralle-bænk kan du oliebehandle og male alle trallernes overflader - Dermed vil bænken kunne stå ude i alt slags vejr og beskidte fingremærker vil let kunne blive tørret af.
 3. Stil bænkens sæde på højkant og bor fire skruer halvt ned i sædet, således at benene efterfølgende kan bores fast.
 4. Placér først det ene ben under de to af skruerne og bor derefter benene fast. Dette gentages ved det modsatte ben.
 5. Mens trallen fortsat ligger på højkant bores yderligere to skruer halvt ind i trallens ben (fra siden af) i den højde man ønsker hylden. Dette gentages ved modsatte ben.
 6. Dernæst placeres hylden og alle fire skruer bores helt ind og fast.
 7. Til sidst kan man placere 4 hjul under trætralle-bænken, således at den kan flyttes rundt i haven, sommerhuset eller boligen.

Er du ikke til gør-det-selv med løse traller, har vi også en færdig løsning, som du kan se og bestille ved at besøge kategorien trallebænke.