Stilladstilbehør

Stilladstilbehør

I denne kategori har vi samlet et bredt udvalg af stilladstilbehør. Bemærk, at tilbehørsprodukerne er af forskellige mærker, og at ét produkt ikke altid er kompatibelt med stilladser af andet fabrikat. Er du i tvivl om, hvilket produkt, du skal vælge, er du naturligvis velkommen til at kontakte vores kundeservice for yderligere information om vores stilladstilbehør. Ring til os på 78 71 31 31 eller send os en e-mail på info@stigefabrikken.dk - så finder vi helt sikkert den rette løsning til dit behov.

 
Henter data...

Varer 1-20 af 503

Sorter faldende
pr. side

Oftest stillede spørgsmål om Tilbehør til stilladser

Kan man købe tilbehør til stillads?

Ja. Her på siden finder du en oversigt over tilbehør til stilladser. Skulle du ikke finde det du søger, så kontakt gerne kundeservice på chat, mail eller 78 71 31 31, også undersøger vi muligheden for at fremskaffe lige netop det tilbehør, som du ønsker.

Hvilke regler gælder for brug af stillads?

At arbejde i højden medfører en risiko, og derfor er sikkerhed i højden meget vigtig. Tilbehør til stillads spiller en væsentlig rolle i at øge både sikkerhed og komfort. Se mere her

Hvornår skal et stillads kontrolleres?

Tekniske hjælpemidler som stiger og stilladser skal kontrolleres i henhold til producentens anvisninger, dog minimum 1 gang om året. Dog bør du også i forbindelse, ved daglig håndtering, efterse alle stilladskomponenter for fejl og mangler. Læs mer om kontrol af stillads her her. Du vil her på siden finde de nødvendige reservedele.