Skorstensstilladser

Skorstensstilladser

Ved arbejde i og omkring skorstene, er den sikreste løsning oftest at udføre opgaven stående på et skorstensstillads. I denne kategori har vi samlet en række løsninger, som vil gøre arbejde fra taget mere effektivt og sikkert. Har du brug for hjælp til valg af skorstensstillads sidder vores kundeservice klar til at besvare spørgsmål og tage imod din bestilling på telefon 71 99 80 87 eller e-mail info@stigefabrikken.dk.

Skorstensstilladser

Sorter faldende
Vis som Tabel Liste

2 varer

pr. side

Skorsstensstillads købeguide

Stilladserne i denne kategori er især populære blandt malere, murere og skorstensfejere, som dagligt arbejder i højden. Ved brug af et skorstensstillads har du et væsentligt bedre platformsareal - og dermed balance under arbejdet, end ved brug af tagtrin eller -stigeløsninger.

Konstruktionen af et skorstensstillads er ganske simpel, og opsætning og nedtagning kan klares på ganske kort tid. Du behøver hverken kran eller montør for at kunne komme i gang. Er du alligevel i tvivl, sender vi gerne en mand ud, som kan undervise og fortælle om løsningerne, vi tilbyder. Kontakt vores kundeservice for mere information om dette.

Enkelt- eller dobbeltsidet skorstensstillads

Flere af vores skorstensstilladser fås både som enkelt- og dobbeltsidede løsninger. Hvornår man skal vælge hvad, afhænger i høj grad af arbejdet, som ønskes udført stående på platformen. Ved arbejde i skorstenen vil det mange gange være nok at kunne komme til den fra én side - imens man ved renovation og maling af selve skorstenen har behov for at kunne komme hele vejen rundt.

Prisen for dobbeltsidede løsninger er ikke, som man måske skulle tro, dobbelt så høj. De dobbeltsidede løsninger fås til fornuftige priser, som, funktionen taget i betragtning, er hver en øre værd.

Alternativer

Skorstensstilladset er uden sammenligning, den bedste og mest sikre løsning ved arbejde i og omkring skorstenen. Der findes dog alternativer, som også fås på Stigefabrikken.dk:

Tagvindue stilladser: Stillads bestående af et facade- eller foldestillads, hvorpå der monteres et udhæng, så du kan komme ind til tagvinduet - eller skorstenen, hvor arbejdet skal udføres.

Tagstiger og -trin: Minimumsløsningen, som bringer dig op til skorstenen - uden nogen form for platform, hvorfra arbejdet kan udføres.

Det sikre valg

Arbejder du i og omkring skorstene, er et skorstensstillads en investering, du vil få glæde af, produktivitets- såvel som sikkerhedsmæssigt. Er du dog fortsat i tvivl, om du skal vælge et skorstensstillads eller et af ovenstående alternativer, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice for mere information.