Skorstensstilladser

Skorstensstilladser

Ved arbejde i og omkring skorstene, er den sikreste løsning oftest at udføre opgaven stående på et skorstensstillads. I denne kategori har vi samlet en række løsninger, som vil gøre arbejde fra taget mere effektivt og sikkert. Har du brug for hjælp til valg af skorstensstillads sidder vores kundeservice klar til at besvare spørgsmål og tage imod din bestilling på telefon 78 71 31 31 eller e-mail info@stigefabrikken.dk.

 
Henter data...
Filtrering
Mulige filtre

2 varer

Sorter faldende
pr. side

Oftest stillede spørgsmål om Skorstenstillads

Hvad er et skorstensstillads?

Et skorstensstillads er ofte den mest effektive og sikre løsning ved arbejde på og rundt en skorsten. Et skorstensstillads giver en væsentlig bedre platform og balance under arbejdet. Skorstensstillads sælges både i enkelt-og dobbeltsidet afhængig af hvilken opgave man skal udføre.

Kan man selv sætte et skorstensstillads op?

Ja. Du behøver hverken kran eller montør. Der medfølger vedledning for opsætning, hvis du alligevel skulle ønske hjælp til opsætning, så kontakt gerne vores kundeservice, der sidder klar til at hjælpe på mail, chat eller telefon.

Hvad koster et skorstensstillads?

Prisen afhænger af hvilket type skorstensstillads, som du har brug for. Skorstensstilladser findes både i enkelt- og dobbeltsidet. En dobbeltsidet model er dog ikke dobbel så dyr som en enkeltsidet. Se vores udvalg af skorstenstilladser her . Læs mere Her.

Hvilke regler gælder for skorstensstilladser?

Et skorstensstillads vil være en mere sikker løsning ved arbejde på en skorsten, end f.eks en stige. Men man skal være opmærksom på at der ved brug af stilladser findes en del regler og anbefalinger for din sikkerhed. Læs mere her.

Hvordan kommer man op til skorstenen?

Der findes mange forskellige muligheder og løsninger til dette, afhængig af arbejdsopgaven. Et skorstensstillads er dog at foretrække, da det er den klart sikreste løsning, men Tagvindue Stillads eller tagtrin og tagstige kan også være en løsning. Kontakt gerne vores kundeservice, der kan vejlede dig med den bedste løsning for lige netop dit projekt.

Kan man købe tilbehør til Skorstensstillads?

Ja.Du finder en oversigt over tilbehør til stillads her. Skulle du ikke finde det du søger, så kontakt gerne kundeservice på chat, mail eller 78 71 31 31, også undersøger vi muligheden for at fremskaffe lige netop det tilbehør, som du ønsker.

Skorsstensstillads købeguide

Stilladserne i denne kategori er især populære blandt malere, murere og skorstensfejere, som dagligt arbejder i højden. Ved brug af et skorstensstillads har du et væsentligt bedre platformsareal - og dermed balance under arbejdet, end ved brug af tagtrin eller -stigeløsninger.

Konstruktionen af et skorstensstillads er ganske simpel, og opsætning og nedtagning kan klares på ganske kort tid. Du behøver hverken kran eller montør for at kunne komme i gang. Er du alligevel i tvivl, sender vi gerne en mand ud, som kan undervise og fortælle om løsningerne, vi tilbyder. Kontakt vores kundeservice for mere information om dette.

Enkelt- eller dobbeltsidet skorstensstillads

Flere af vores skorstensstilladser fås både som enkelt- og dobbeltsidede løsninger. Hvornår man skal vælge hvad, afhænger i høj grad af arbejdet, som ønskes udført stående på platformen. Ved arbejde i skorstenen vil det mange gange være nok at kunne komme til den fra én side - imens man ved renovation og maling af selve skorstenen har behov for at kunne komme hele vejen rundt.

Prisen for dobbeltsidede løsninger er ikke, som man måske skulle tro, dobbelt så høj. De dobbeltsidede løsninger fås til fornuftige priser, som, funktionen taget i betragtning, er hver en øre værd.

Alternativer

Skorstensstilladset er uden sammenligning, den bedste og mest sikre løsning ved arbejde i og omkring skorstenen. Der findes dog alternativer, som også fås på Stigefabrikken.dk:

Tagvindue stilladser: Stillads bestående af et facade- eller foldestillads, hvorpå der monteres et udhæng, så du kan komme ind til tagvinduet - eller skorstenen, hvor arbejdet skal udføres.

Tagstiger og -trin: Minimumsløsningen, som bringer dig op til skorstenen - uden nogen form for platform, hvorfra arbejdet kan udføres.

Det sikre valg

Arbejder du i og omkring skorstene, er et skorstensstillads en investering, du vil få glæde af, produktivitets- såvel som sikkerhedsmæssigt. Er du dog fortsat i tvivl, om du skal vælge et skorstensstillads eller et af ovenstående alternativer, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice for mere information.