Rullestilladser

Rullestilladser

Med et mobilt rullestillads får du en stilladsløsning der er nem at sætte op, let at rykke rundt på og giver god fleksibilitet når man skal arbejde i højderne. Vores stilladser er selvfølgelig godkendte efter gældende danske og europæiske regler, og sikkerheden er altid helt i top, uanset hvad, du vælger. Vær dog opmærksom på, at der kan være særlige krav til opstilling, og at vi gerne hjælper dig med at finde og sammensætte den helt rette løsning. Skal du bruge en mere tilpasset løsning, end hvad du finder på siden, skal du også være mere end velkommen til at kontakte os.

 
Henter data...

Varer 1-20 af 156

Sorter faldende
pr. side

Relaterede kategorier

Oftest stillede spørgsmål om rullestillads

Hvor højt skal et rullestillads være?

Du finder nemmest ud af hvor højt dit stillads skal være ved at holde en tommestok op mod loftet, eller der hvor du skal arbejde. Afstanden fra din strakte arm til loftet, eller genstanden du skal nå, er afstanden der skal være fra gulv til platformen, du skal stå på. Se yderligere information om højde i nedenstående købeguide.

Hvad koster et rullestillads?

Priserne på stilladser varierer meget efter type, højde, kvalitet, hvor meget det skal tilpasses og selvfølgelig hvor stort det skal være. Sortimentet lige nu indeholder stilladser af alle typer fra Jumbo stillads, Custers og Wibe Ladders, som leverer nogle af markedets klart bedst løsninger. Priserne starter ved få tusinde kroner og fortsætter op til 100.000+.

Hvilke regler gælder for et Rullestillads?

Alle stilladser på Stigefabrikken.dk er godkendt efter de gældende regler på det danske marked. Der kan dog være forskel på tilbehøret, du behøver, alt efter om du køber et stort eller lille rullestillads. Læs mere om regler og gode råd her.

Hvordan opsætter man et Rullestillads?

Er du i tvivl om hvordan du på sikker vis opstiller eller nedtager dit stillads, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeserviceteam for råd og vejledning.

Kan man købe tilbehør til Rullestillads?

Ja.Du finder en oversigt over tilbehør til stillads her. Skulle du ikke finde det du søger, så kontakt gerne kundeservice på chat, mail eller 78 71 31 31, også undersøger vi muligheden for at fremskaffe lige netop det tilbehør, som du ønsker.

Rullestillads købeguide

Et rullestillads er selvfølgelig kendetegnet ved, at det står på hjul, og dermed let kan flyttes uden problemer. Du bør derfor vælge denne type stillads, når du ønsker at rulle stillads samlet frem for at skulle skille det ad forud for flytning og derefter samle det igen.

Derudover er stilladsets muligheder og tilpasninger præcis de samme som et hvert andet stillads, der kan vælges større/mindre platform, der kan udbygges i højde og du kan både finde stilladser med og uden gelænder på platformen.

Kvalitetsmæssigt kan du altid være sikker, hvis du handler på Stigefabrikken.dk da alle vores rullestilladser er sikkerhedstestet efter dansk og europæisk standard DS/EN 1004, og prisen varierer mest alt efter hvor meget ekstra udstyr og hvor stort et stillads, du skal bruge.

Hvor højt skal et rullestillads være?

Når du skal vælge den rigtige højde til dit stillads, skal du selvfølgelig overveje, hvilke opgaver stilladser skal kunne klare. Det nytter ikke noget, at mangle en meter eller to, så får man ikke klaret sine opgaver. Det er selvfølgelig lidt nemmere at vælge, end ved en stige, da højderne ikke varierer helt lige så meget. Men husk på, at selvom der er oplyst en arbejdshøjde, så gør du klogt i at kigge på platformshøjden (eller ståhøjden), for at finde ud af præcis hvor højt du kommer op.

Som udgangspunkt er arbejdshøjden sat til at være 2 meter højere end platformens højde, men det kan variere lidt hos de forskellige leverandører. Skulle du være i tvivl om nogle af målene på stilladserne, eller er du bare i tvivl om hvilken højde du skal vælge, så skal vi gøre vores bedste for at guide dig til at finde det du har brug for.

Vores generelle råd til, hvordan ud af hvor højt dit stillads skal være, er ved at holde en tommestok op mod loftet, eller der hvor du skal arbejde. Afstanden fra din strakte arm til loftet, eller genstanden du skal nå, er afstanden der skal være fra gulv til platformen, du skal stå på.

Fordele og ulemper ved at vælge et rullestillads

Den helt store forskel på rullestillads frem for et hvilken som helst andet stillads, er selvfølgelig at det er nemt at flytte rundt på, og giver altså en del mere fleksibilitet end de fleste andre stilladser. Og kigger man på de andre fordele, finder man bl.a. at de ofte er forholdsvis lette vægtmæssigt, de er nemme at opstille og derudover kan de tit kombineres med eksempelvis et foldestillads eller større facadestillads, skulle man have brug for det. Nedenfor finder du en lille opstilling af et par forskellige fordele og ulemper der er ved at vælge et rullestillads frem for andet.

Fordele ved rullestilladser

  • Fleksibel løsning der er nem at opstille.
  • Muligheden for at rykke let rundt på stilladset.
  • Vejer ikke så meget som større løsninger.
  • En god stabil platform så man kan arbejde uden problemer.

Ulemper ved rullestilladser

  • Der findes mere håndterbare stilladser.
  • Rullestilladser er sjældent foldbare.
  • Ikke en ideel løsning til de helt store opgaver.

Anvendelse

Et rullestillads er beregnet til opstilling, der hvor der er behov for en sikker og let tilgængelig stilladsløsning til arbejdsopgaven i en given højde. Alle vores stilladser kan klare regn og diverse uvejr, og tåler at blive opbevaret både inden- og udendørs. Vær dog opmærksom på, at alle stilladser, stiger mv. bør holdes væk fra ubehandlede jernkonstruktioner, da jernstøv kan arbejde sig ind i aluminium, hvilket skal undgås. Tag dog de forholdsregler, der i produktets vejledning er angivet, da alle stilladser selvfølgelig ikke har samme funktioner og sikkerhedsforanstaltninger.

Med det sagt, er der selvfølgelig en masse arbejdsopgaver som bedst egner sig til rullestilladser. Det handler selvfølgelig primært om opgaver, hvor fleksibilitet og mobilitet er de to vigtigste faktorer, og hvor man ikke ønsker at skulle stå på en stige eller mindre arbejdsplatform når man arbejder. Et stillads giver jo selvfølgelig en større flade at bevæge sig på, og dette kan gøre mange opgaver væsentligt nemmere.

Før du bruger et rullestillads

Før du tager dit rullestillads i brug, er det en god idé at tage sig den tid det tager, lige at gennemgå manualen, så du er gearet på til at bruge stilladset rigtigt. Man finder masser af nyttige informationer såsom sikkerhedsmæssige forholdsregler, såsom hvordan man bruger stilladset, hvordan man opstiller det, tager det ned, og generelt alt den information man har brug for, når man anvender et stillads.

Derudover er det selvfølgelig en god idé at sikre sig de basale sikkerhedsforanstaltninger er i orden. Virker låseanordningerne korrekt? Er der tegn på slitage eller defekter på stilladset? Sidder noget løst og står stilladset fast og solidt? Det er en rigtig god idé at tænke sig godt om når man bruger og arbejder på et stillads, da man kan komme slemt til skade, hvis uheldet skulle være ude. Og det er simpelthen så dumt, at spare 2 minutter på forberedelse, hvis man kan undgå en arbejdsskade eller hvad der kan være værre - Husk sikkerheden!

Ekstraudstyr og udbygningsmuligheder

Som beskrevet tidligere, så kan de fleste rullestilladser kombineres med andre stilladser og derudover kan det, ligesom andre stilladser, også udbygges med højde, større platform, anden type stilladsdæk, trapper og så videre. Ofte er det ikke særligt dyrt at få udbygget sit stillads med en ekstra meters højde eller få en anden platform evt. med/uden et gelænder, men det kan måske være svært at overskue, præcis hvilke muligheder man har, og hvordan priserne er. Og da der er et utal af forskellige udbygningsmuligheder samt tilbehør og udstyr man kan få til sit stillads, har vi valgt at give jer en række standardløsninger, der ofte vil passe ind.

Synes du alligevel ikke, at vi har præcis det du leder efter, eller mangler du bare noget tilbehør eller udbygning til det stillads du kigger på, så kan du altid kontakte os, så finder vi hvad du leder efter.

Hvad koster et rullestillads?

Priserne på stilladser varierer meget efter type, højde, kvalitet, hvor meget det skal tilpasses og selvfølgelig hvor stort det skal være. Hvad angår rullestilladser, så varierer priserne lidt på samme måde. Sortimentet lige nu indeholder stilladser af alle typer fra Jumbo stillads, Custers og Wibe Ladders, som leverer nogle af markedets klart bedst løsninger.

Er du i tvivl om priser, eller måske kan du slet ikke finde rundt i stilladserne, og skal bruge noget hjælp til hvad du skal vælge, så skal du endelig rette spørgsmålene videre til os. Vi svarer både på emails og chatbeskeder igennem vores chatfunktion her på siden, eller du kan gribe fat i telefonen og ringe til os. Så sidder vi klar med en kompetent medarbejder der uden tvivl vil hjælpe dig med at finde den rigtige løsning, og sammensætte et rullestillads tilbud til den helt rigtige pris.