Murerstilladser

Murerstilladser

Her finder du murerstilladser fra kendte mærker. Kvaliteten er i orden, og vi kan levere inden for få dage. Har du spørgsmål omkring vores murerstilladser, er du velkommen til at kontakte kundeservice for mere information omkring de enkelte produkter.

Henter data...

4 varer

Sorter faldende
pr. side

Relaterede kategorier

Oftest stillede spørgsmål om Murerstillads

Hvad er et murerstillads?

Murerstillads er et begreb, der dækker over flere forskellige typer af stilladser bla bukkestilladser og komplette stilladser. Du kan se vores udvalg her.

Hvad koster et murerstillads?

Prisen afhænger af størrelse og type stillads. Her kan du vælge alt fra bukkestillads, gavl stillads og komplette stilladser. Hvis du skulle have brug for hjælp til at vælge det rigtige stillads, så sidder vores kundeservice klar til at hjælpe dig på enten mail, telefon eller chat. Se vores udvalg her.

Hvilke regler gælder for brug af et murerstillads?

Stilladser må kun opstilles fast og bæredygtig underlag. Hjul skal være forsynet med en bremsemekanisme. Opnår stilladset en ståhøjde på over 3 m, skal opstillingen ske under ledelse af en særlig sagkyndig person og ydermere skal de ansatte have gennemgået den særlige uddannelse for stilladser. Læs mere her.

Hvornår skal man have Stilladskursus?

Ved opstilling af stilladser, der er højere end 3 meter (ståhøjde), skal du have gennemført en stilladsuddannelse forud for opstillingen. Et stilladskursus tager seks uger og kan tages på et AMU-center. Er du ledig, betales kurset typisk af det lokale jobcenter. Faglærte og ufaglærte kan få tilskud til betalingen, imens personer, som har en videregående uddannelse betaler fuld pris.

Kan man købe tilbehør til Murerstillads?

Ja.Du finder en oversigt over tilbehør til stillads her. Skulle du ikke finde det du søger, så kontakt gerne kundeservice på chat, mail eller 78 71 31 31, også undersøger vi muligheden for at fremskaffe lige netop det tilbehør, som du ønsker.