Murerbukke

Murerbukke

Søger du murerbukke af høj kvalitet - til priser, som er til at betale? Så er du landet det helt rigtige sted. Hos Stigefabrikken.dk fører vi murerbukke fra nordens førende producenter til fair priser - og altid med hurtig levering. Se dig omkring på siden eller kontakt vores kundeservice for information om de enkelte produkter.

Murer- & pudsebukke

Sorter faldende
Vis som Tabel Liste

2 varer

pr. side

Murer- og pudsebukke købeguide

Murerbukke og -stilladser er mange steder både håndværkere og gør-det-selv folks favorit, når facaden skal renoveres vinuer skiftes el.lign. arbejder i lidt lavere højder. Bukkene er justerbare i højden og spænder som regel fra 110 til 190 centimeter.

Ønsker du et bukkestillads, som er højere end 190 cm, er der mulighed for udbygning ved brug af forlængere a' 1 meter. Sammensæt selv dit bukkestillads med murerbukke, forlænere, gelænderstolper m.m. her fra kategorien - eller vælg en samlet løsning i kategorien "Bukkestilladser".

Er du i tvivl om, hvilke eller hvor mange murerbukke, du skal vælge, hjælper vi dig gerne. Kontakt vores kundeservice per telefon eller e-mail - eller besøg os i Roskilde for en snak om dine ønsker og behov.