Hobbystilladser

Hobbystilladser

Om du skal male vinduer, rense tagrender eller står over for et helt tredje projekt, har vi helt sikkert et hobbystillads efter dine behov. Stilladserne i denne kategori egner sig særdeles godt til hobbybrug - men kan også bruges ved lettere håndværkerprojekter på arbejdspladsen. Har du brug for råd og vejledning om valg af stilladsløsning, sidder vores kundeservice klar ved telefon og e-mail.

 
Henter data...

7 varer

Sorter faldende
pr. side

Relaterede kategorier

Oftest stillede spørgsmål om Hobbystillads

Hvad er et hobbystillads?

Et hobbystillads kan bruges både af private og håndværkere. Hobbystillads er en betegnelse der dækker over mindre, folde-,multi-, stige- og teleskopstilladser. Hvis du har brug for vejledning til valg af stillads, så sidder vores kundeservice klar til at hjælpe dig på mail, chat eller telefon.

Hvilke regler gælder for hobbystillads?

Stigefabrikken. dk har samlet en oversigt over regler ved brug af de forskellige hobbystilladser på dette link. Se mere Her.

Hvor højt er et hobbystillads?

Et hobbystillads varierer fra ca 1.20 meter til 4.00 meter. Dette afhænger af hvilket stillads du vælger. Hvis du er usikker på hvilket størrelse stillads, der passer bedst til dine behov - Så kontakt gerne vores kundeservice på mail, chat eller telefon.

Kan man bruge et hobbystillads indendørs?

Ja. Flere af vores modeller kan skilles ad i dele og samles indenfor. Se vores store udvalg af stilladser. Hvis du skulle have behov for vejledning eller råd, så sidder vores kundeservice klar til at hjælpe dig på chat, telefon eller mail.

Hvad koster et hobbystillads?

Prisen på hobbystillads varierer alt efter hvilket stillads du vælger. Dette gælder både type, model, højde, bredde og udstyr. Kontakt gerne vores kundeservice, der sidder klar til at hjælpe med tilbud, råd og vejledning.

Kan man købe tilbehør til Hobbystillads?

Ja.Du finder en oversigt over tilbehør til stillads her. Skulle du ikke finde det du søger, så kontakt gerne kundeservice på chat, mail eller 78 71 31 31, også undersøger vi muligheden for at fremskaffe lige netop det tilbehør, som du ønsker.