Foldestilladser

Foldestilladser

Foldestilladser er mobile stilladser, som kan bruges til en lang række opgaver på arbejdspladsen og i hjemmet. Vores udvalg af foldestilladser tæller løsninger fra Custers, Altrex, Jumbo m.fl. Har du spørgsmål til de enkelte modeller, brug for hjælp til valg af rette stillads, eller er du i tvivl om, hvordan reglerne for brug af foldestilladser forholder sig, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 78 71 31 31 eller e-mail info@stigefabrikken.dk for mere information.

 
Henter data...

Varer 1-20 af 34

Sorter faldende
Side
pr. side

Relaterede kategorier

Oftest stillede spørgsmål om Foldestillads

Hvad er et foldestillads?

Et foldestillads er et mobilt stillads, som kan bruges til forskellige opgaver på arbejdspladsen eller hos private. Et foldestillads er let at opstille, og transportere, da det kan skilles ad i mindre dele. Her findes der løsninger hvor både rammer og bundsektioner er foldbare og dermed nemme at håndtere.

Kan man bruge et stillads indendørs?

Ja. Et foldestillads er et av de stilladser, som man kan benytte indendørs. Dette skyldes at flere af modellerne let kan komme gennem døråbninger, og derved samles indendørs. Dette er en smart løsning ved indendørs renovation, da man da vil have en platform at udføre arbejdet fra.

Hvad er forskellen på et rullestillads og et foldestillads?

Et foldestillads har også hjul, og kan dermed også rulles. Så der er mange ligheder mellem en rulle- og et foldestillads. Den primære forskel mellem folde- og rullestilladser er platform størrelsen. Et rullestillads er dog ikke ligeså let at transportere og opsætte, som et foldestillads.

Hvilke regler gælder for brug af et foldestillads?

Arbejde i højden medfører altid en risiko, og derfor er fokus på sikkerhed i højden meget vigtig. Du kan læse mere om regler for brug af stillads her.

Hvornår skal man have stilladskursus?

Ved opstilling af stilladser, der er højere end 3 meter (ståhøjde), skal du have gennemført en stilladsuddannelse forud for opstillingen. Et stilladskursus tager seks uger og kan tages på et AMU-center. Er du ledig, betales kurset typisk af det lokale jobcenter. Faglærte og ufaglærte kan få tilskud til betalingen, imens personer, som har en videregående uddannelse betaler fuld pris.

Kan man købe tilbehør til Foldestillads?

 

Ja.Du finder en oversigt over tilbehør til stillads her. Skulle du ikke finde det du søger, så kontakt gerne kundeservice på chat, mail eller 78 71 31 31, også undersøger vi muligheden for at fremskaffe lige netop det tilbehør, som du ønsker.

Foldestillads købeguide: Sådan vælger du det rette foldestillads

Der findes mange løsninger indenfor foldestilladser, hvor Wibe, Custers og Jumbo er de førende mærker på det danske marked. Ofte benævnes et foldestillads også som et håndværkerstillads, da det er et klassisk produkt for det gængse håndværksfirma.

Alle vores foldestilladser leveres med låsbare hjul og med låsekloer som er nemme at anvende og af holdbar materiale.

Samlede løsninger eller løse dele

Hos Stigefabrikken.dk tilbyder vi samlede løsninger som indeholder alle de nødvendige dele for at stilladset lever op til arbejdstilsynets anbefalinger. Men i tæt samarbejde med vores leverandører giver vi også vores kunder muligheden for at tilkøbe de enkelte dele til et foldestillads. Det kan være stilladsdæk og reservedele, som skal udskiftes eller nye krav på arbejdspladsen som har skærpede reglerne og derfor gør at ekstra dele må tilkøbes. Det rådgiver vi naturligvis også i. Da vi samarbejder med en lang række stilladsleverandører, kan vi oftest finde frem til den optimale løsning. Det er vigtigt at vide, at hvis man sammensætter stilladsdele af forskellige, så frafalder garanti og godkendelser, på trods af at delene evt. passer sammen.

Er du i tvivl kan du kontakte vores kundeservice på telefon: 71 99 80 87 eller e-mail: info@stigefabrikken.dk.

Fleksibel stilladsløsning

Et foldestillads er nem at opstille og nem at transportere, i form af at det er foldbart og kan skilles ad i mange dele. Her findes der løsninger hvor både rammer og bundsektioner er foldbare og dermed nemme at håndtere.

Foldestilladser har hjul på lige vis som rullestilladser og bliver ofte benævnt i én stor pærevending. Men den hovedsagelige forskel er normalvis størrelsen på platformen og platformshøjden. Dette gør også at delelementer i et rullestillads bliver sværere at håndtere og ikke er så foldbare og fleksible som i et foldestillads.

Indendørs og udendørs

Der findes stilladsløsninger til indendørs og udendørs anvendelse. Her er foldestilladset ofte anvendt indendørs, da flere af modellerne kan komme gennem døråbninger og dermed gør det nemt og enkelt for en håndværker at agere på et byggeprojekt.

Her er nogle af de punkter som gør dem ideele til indendørs anvendelse

  • Foldbare elementer
  • Let at håndtere pga. den mindre størrelse
  • Hjul til at køre let og sikkert frem til arbejdsstedet

Leveringstider for foldestilladser

Først og fremmest skal det nævnes at levering af ethvert af vores foldestillads, samt alle andre stiger og stilladser på Stigefarbrikken.dk, er gratis. Der er altså ingen skjulte omkostninger ved at handle med os. Du skal udelukkende forholde dig til priserne på de specifikke produktsider. Med hensyn til levering er der ofte dag til dag levering, ved bestilling før kl. 11, men da det ikke gælder alle stilladser anbefaler vi at du kontakter os ved hastesager. Generelt kan der forventes 1-3 dages levering af foldestilladser.