Facadestilladser

Facadestilladser

Er du i tvivl om, hvilken leverandør af facadestillads, du bør vælge, møder vi gerne op til en uforpligtende snak om dit bygge- eller renoveringsprojekt. Dels, for at sikre os din tillid til os som leverandør, dels for, i fællesskab, at kunne udpege den rette løsning til projektet. Uanset projektets størrelse kan du hos Stigefabrikken.dk være sikker på personlig betjening, levering til tiden og opfølgning på de spørgsmål, du måtte have.

Henter data...

Oftest stillede spørgsmål om Facadestillads

Hvilket facadestillads er bedst?

Hvis du er i tvivl om hvilket facadestillads, der egner sig bedst til lige netop dit behov - Så udfyld vores kontaktformular på hjemmesiden, eller kontakt vores kundeservice på telefon, chat eller mail, så vejleder vi dig i valget af det bedste facadestillads.

Hvilket facadestillads er bedst?

Hvis du er i tvivl om hvilket facadestillads, der egner sig bedst til lige netop dit behov, udfyld vores kontaktformular på hjemmesiden, eller kontakt vores kundeservice på telefon, chat eller mail, så vejleder vi dig i valget af det bedste facadestillads.

Hvad er et facadestillads?

Et facadestillads er en stilladsløsning, som stilles og typisk fastgøres op ad facaden på en bygning. Facadestilladset benyttes oftest ved længerevarende facadearbejde, som kræver et godt, stort dæk at arbejde fra.

Hvad koster en facadestillads?

Facadestilladser fås i alle prisklasser, afhængigt af kvalitet, materiale og dimensioner. Kontakt vores kundeservice, hvis du vil have et overslag på netop din arbejdsopgave.

Regler for opsætning af facadestillads

Inden du opsætter dit facadestillads bør du have gennemført et stilladskursus. Er du i tvivl om hvor dit nærmeste kursussted ligger, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice for mere information herom.