Bukkestilladser

Bukkestilladser

Inden for bukkestilladser er der en lang række muligheder ift. længder og højder. Bukkestilladset er en fleksibel løsning - og uanset dit udgangspunkt, har du altid mulighed for at kunne udbygge din stilladsløsning på et senere tidspunkt, hvis dette bliver nødvendigt. Er du i tvivl om, hvordan dit bukkestillads bør sammensættes, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice via telefon eller e-mail.

 
Henter data...

17 varer

Sorter faldende
pr. side

Relaterede kategorier

Oftest stillede spørgsmål om Bukkestillads

Hvad er et bukkestillads?

Bukkestillads er en meget fleksibel løsning, hvor du har mulighed for at udbygge dit stillads. Et bukkestillads består af platforme, stilladsdæk og murerbukke. Bukkestillads findes i forskellige højder og længder. Hvis du har brug for vejledning om det rette valg til dine opgaver, så sidder vores kundeservice klar til at hjælpe dig på telefon, mail eller chat.

Hvad koster et bukkestillads?

Prisen varierer afhængig af størrelse, og materiale. Bukkestilladser produceres både i let og heavy udgave. som har ekstra stærke platforme. Et bukkestillads er en meget fleksibel løsning, hvor du kan sammensætte dine egne løsninger. Vores kundeservice er klar med vejledning om sammensætning eller pris på mail, chat eller telefon. Bukkestillads er en meget fleksibel løsning, hvor du har mulighed for at udbygge dit stillads. Et bukkestillads består af platforme, stilladsdæk og murerbukke. Bukkestillads findes i forskellige højder og længder. Hvis du har brug for vejledning om det rette valg til dine opgaver, så sidder vores kundeservice klar til at hjælpe dig på telefon, mail eller chat.

Hvilke regler gælder for bukkestillads?

Bukkene skal stå på et fast og jævnt grundlag.Der findes forskellige regler og anbefalinger afhængig af hvilke opgaver, som bukkestilladset skal benyttes til. Læs mere om anvendelsesmulighederne her.

Hvor højt er et bukkestillads?

Stigefabrikken.dk sælger bukkestillads fra 1,50 meter til 2.40 meter i platformshøjde. Arbejdshøjden vil typisk være 1 meter over platformshøjden.

Hvordan får man adgang til et bukkestillads?

Bukkestilladset skal altid monteres med en sikker adgangsvej, fx med fastgjort stige eller med opgangslem i dæk i kombination med en egnet fastholdt stige

 

Hvad består Bukkestilladser af?

Et bukkestillads består hovedsageligt af platforme/stilladsdæk og murerbukke. Platformene ligger typisk i dobbelt lag, og bredden, og længden kan udbygges med 305 cm af gangen, hvilket er længden for den enkelte platformsplade. Et standard bukkestillads er opbygget af murerbukke på 1,0 m, som kan justeres i højden op til 1,9 m. Derudover kan man udbygge stilladset med forlængersektioner á 1,0 m i højden, hvor man så opnår et bukkestillads med en platformshøjde på 2,9 m.

Hør mere om bukkestilladser

Hvis du har spørgsmål til hvilket bukkestillads du skal vælge, kan vores kundeservice hjælpe dig på vej til det rette valg.