Vægstiger

Vægstiger

Om du søger en vægstige til brug inde eller ude, til montering på mursten eller i træ, har vi helt sikkert en løsning, som passer. Fortæl os lidt om dine ønsker og behov i formularen herunder - så kontakter vi dig inden for 24 timer (mandag til fredag) med et uforpligtende tilbud på din nye facadestige.

 Landsdækkende montering af vægstigerLandsdækkende montage

Henter data...

Beskriv dit projekt og få et uforpligtende tilbud

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp til valg af den rette løsning, eller er du blot mest tryg ved at bestille over telefonen? Ring eller skriv til os for personlig service og rådgivning om vægstiger m.m.

// Catrine, Salg & Service

Adresse (kontor): Karolinevej 7, 4200 Slagelse | Telefon: 78 71 31 31 | E-mail: info@stigefabrikken.dk

Kundereferencer

Valg af vægstige

Når du vælger din vægstige, skal du være opmærksom på de regler og krav, der er ved brug af væg- og facadestiger. Der er nemlig forskel på, hvad stigens kal benyttes til - om det er en flugtvejsløsning, brandstige eller blot en transportløsning mellem to dæk. Yderligere, stilles der krav til rygkurv, når stigen har en vis længde m.m.

Det sikre valg

Er du i tvivl om reglerne for brug af vægstiger, og har du brug for råd og vejledning, hjælper vi dig gerne. Udfyld blot formularen herover - så kontakter vi dig og stiller spørgsmål, vi måtte mangle svar på for at udarbejde et løsningsforslag - og oplyser dig om de regler og krav, der stilles ved brug af vægstiger i lige netop din situation.

Oftest stillede spørgsmål om Vægstiger

Hvor kan man købe en vægstige?

Stigefabrikken.dk sælger vægstiger både med eller uden montering. Du er meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular eller kontakte vores kundeservice enten via mail, chat eller telefon.

Hvilke regler gælder for en vægstige?

Krav og regler varierer ud fra hvad vægstigen skal benyttes til. Der gælder nemlig forskellige regler for om det er en flugtvej, brandvej eller blot en transportløsning mellem to dæk. Kontakt gerne vores kundeservice, der sidder klar til at vejlede dig på chat, mail eller telefon.

Hvor kan man få monteret en facadestige?

Udfyld vores formular eller kontakt vores kundeservice på chat, mail eller telefon. Stigefabrikken.dk tilbyder vægstiger både med eller uden montering på Sjælland, Fyn og i Jylland.