Stigetilbehør

Stigetilbehør

Har du brug for hjælp til fastspænding af din stige til taget på bilen, brug for bedre fodstøtte på skydestigen eller mangler du en krog til malerspanden, har vi helt sikkert det, du søger. Herunder har vi samlet en række af vores mest populære tilbehørsprodukter til stiger fra en række kendte mærker. Finder du ikke det stigetilbehør du søger, kan vi muligvis skaffe det hjem. Kontakt vores kundeservice for mere information herom.

Henter data...

Varer 1-20 af 211

Sorter faldende
pr. side

Oftest stillede spørgsmål om Stigetilbehør

Kan man købe tilbehør til stiger?

Ja. En god kvalitetsstige skal holde i mange år, og der er derfor vigtig med let tilgang til ekstraudstyr og reservedele. Stigefabrikken.dk fører et bredt udvalg af stigetilbehør. Hvis du skulle være i tvivl og tilbehøret passer til lige netop din stige, så kontakt meget gerne vores kundeservice der sidder klar med svar og gode råd.

Hvornår skal man bruge en stigefod?

På alle stiger over 3 meter skal der benyttes stigefod. Se mere om regler ved brug af stiger her.

Kan man købe nye stigesko?

Ja. Du skal dog være opmærksom på at ikke alle sko passer til alle typer sko. Kontakt gerne vores kundeservice, der kan hjælpe dig med at finde de rette sko til lige netop din stige. Se Stigefabrikken.dk udvalg af stigesko her.

Skridsikring, afstandsholdere og opbevaringskroge

Om du søger skridsikring, afstandsholdere eller opbevaringskroge, er du helt sikkert landet det rette sted. Stigefabrikken.dk ApS har Danmarks største udvalg af tilbehør og reservedele til stiger fra ind- og udland.

Om du ønsker tilbehør leveret med din nyindkøbte stige eller reservedele til en ældre model, hjælper vi dig gerne med at finde det rette produkt. Vi fører de fleste mærker og kan skaffe langt det meste hjem.