Tagadgang og taglem

En tagadgang er en god løsning, når det er behov for let adgang til fladt tag i forbindelse med eksempelvis inspektion eller vedligehold. Fortæl os lidt om dine ønsker og behov i formularen herunder - så kontakter vi dig inden for 24 timer, mandag til fredag, med et uforpligtende tilbud. Vi forhandler både trapper, stiger, taglem og endda også automatik til fjernbetjent åben/luk.

Henter data...
Filtrering
Mulige filtre
Kategori
  1. Tak 0

Beskriv dit projekt og få et uforpligtende tilbud

Eksempler

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp til valg af det rette produkt, eller er du blot mest tryg ved at bestille over telefonen? Ring eller skriv til os for personlig service og rådgivning.

// Thomas, Team Lead, Salg & Service

Adresse (kontor): Karolinevej 7, 4200 Slagelse | Telefon: 78 71 31 31 | E-mail: info@stigefabrikken.dk

Valg af Tagadgang

Når du skal vælge din løsning, til en tagadgang, er der en række overvejelser, du skal gøre dig inden. Skal din tagadgang være brandgodkendt, har du brug for at taglemmen er el-betjent, eller ønsker du blot en simplere løsning uden loftstrappe. Mulighederne er mange og vi hjælper dig gerne. Udfyld blot formularen herover - så kontakter vi dig og stiller spørgsmål, vi måtte mangle svar på for at udarbejde et løsningsforslag.

Oftest stillede spørgsmål om Tagadgange

Hvor kan man købe en tagadgang?

Stigefabrikken.dk sælger tagadgange både med eller uden montering. Du er meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular eller kontakte vores kundeservice enten via mail, chat eller telefon.

Hvilke regler gælder for en tagadgang?

Krav og regler varierer ud fra hvad tagadgangen skal benyttes til. Kontakt gerne vores kundeservice, der sidder klar til at vejlede dig på chat, mail eller telefon.

Hvor kan man få monteret en tagadgang?

Udfyld vores formular eller kontakt vores kundeservice på chat, mail eller telefon. Stigefabrikken.dk tilbyder tagadgange både med eller uden montering.