Stige til trapper

Stiger til trapper

Stigerne i denne kategori er multifunktionsstiger, som kan benyttes på trapper og andre ujævne overflader. Vælg selv, om du ønsker en foldestige med forskydelige dele, eller en alm trappestige med justerbare vanger.

Henter data...

11 varer

Sorter faldende
pr. side

Relaterede kategorier

Oftest stillede spørgsmål om Stiger til trapper

Kan man bruge en stige i en trappe?

Ja. Der findes egne stiger til trapper, hvor vangerne er justerbare. Du kan vælge mellem foldestiger med forskydelige dele, eller en almindelig trappestige med justerbare vanger. Dette er en sikker løsning, når man arbejder på et ujævnt grundlag. Hvis du skulle være i tvivl om hvilken løsning, der passer bedst til dine behov - så kontakt gerne vores kundeservice.

Kan man bruge en stige på et ujævnt grundlag?

Der findes egne stiger til ujævne grundlag. hvor vangerne er justerbare. Du kan vælge mellem foldestiger med forskydelige dele, eller en almindelig trappestige med justerbare vanger. Dette er en sikker løsning, hvis man arbejder på et ujævnt grundlag. Dette gælder både inden- og udendørs.

Findes der stiger med justerbare ben?

Ja. Der findes flere typer stiger, hvor du kan justere vangerne. Justerbare vanger giver mulighed for at benytte stiger i trapper eller ujævnt terræn her.

Hvad koster en stige til trapper?

Dette er et bredt sortiment, og prisen afhænger af funktion, højde og materiale. Hvis du skal bruge stigen til flere forskellige formål, så kan en kombistige/multistige med justerbare vanger være en god løsning. Der findes også wienerstiger med denne funktion, Hvis du skulle have brug for vejledning i det rette valg for dig, så kontakt meget gerne vores kundeservice på mail, telefon eller chat.