Spidsstiger

Spidsstiger

Spidsstigerne i denne kategori tilbyder god stabilitet grundet det lette svaj i bunden af stigen. Stigerne kan let adskilles, så de enkelte stigedele kan bruges hver for sig, når ikke du har behov for at komme helt til tops. En spidsstige er vinduespudserens tro følgesvend, og bruger du stigen dagligt eller ugentligt, er kvaliteten et parameter, du ikke må se let på. Alle vores spidsstiger er af højeste kvalitet.

 
Henter data...

Varer 1-20 af 29

Sorter faldende
Side
pr. side

Relaterede kategorier

Oftest stillede spørgsmål om Spidstiger

Hvad er en spidsstige?

En spidsstige er en stige, der er spids øverst. Dette gør at du kan komme helt tæt på det sted du skal udføre arbejdet. F.eks vinduer. En spidsstige kan tilpasses så den passer lige netop dit behov. Dette gælder både højde materiale og udstyr.

Hvad er den bedste vinduespudserstige?

En spidsstige er til vinduespudseren, der vil have det allerbedste. Den spidse aflsutning, gør at du kommer helt tæt på vinduet, og trinene er vinklet, så du står horisontalt. En spidsstige er også en fleksibel løsning, da den både kan bruges som en samlet stige eller som flere dele..

Hvad koster en spidsstige?

Prisen på en spidsstige varierer ud fra højde og materiale. De fleste spidsstiger produceres i glasfiber eller aluminium. Højden på en spidsstige varierer fra ca 2.00 - 8.00 meter. Hvis du er i tvivl om hvilken spidsstige du skal vælge, så kontakt gerne vores kundeservice på mail, chat eller telefon.

Hvilke regler gælder for brug af spidsstige?

En spidsstige er en transportabel stige, og her gælder et eget regelsæt. her.

Kan man let transportere en Spidsstige?

Ja. Mange af vores Spidsstige modeller sælges i flere dele, som let samles med et sikkert låsesystem. Dette gør at spidsstigerne er nemme at transportere. Du kan også købe en af vores stigeholdere til biltag.

Kan man købe udstyr og eller reservedele til en spidsstige?

Ja. Du kan købe ekstraudstyr eller reservedele. Dette gør at du kan have den samme spidsstige i mange år, men husk det årlige stigeeftersyn. Alle kvalitets stiger kan der købes ekstraudstyr eller reservedele. Dette gør at du kan have en sikker stige i mange år.