Rygningsstiger

Rygningsstiger

Her finder du vores udvalg af tag- og rygningsstiger til priser, som er til at betale. Vi fører rygningsstiger fra nordens førende producenter og hjælper dig gerne, hvis du har behov for råd og vejledning til valg af det rette rygningsstige til arbejdsopgaven, du ønsker udført. Kontakt vores kundeservice for mere information eller læs mere i bunden af siden.

Henter data...

7 varer

Sorter faldende
pr. side

Relaterede kategorier

Oftest stillede spørgsmål om Rygningsstiger

Hvad er en rygningsstige?

En rygningsstige er et begreb, der dækker over mobile tagstiger.

Hvor lang skal en rygningsstige være?

En god måde at finde ud af, hvor lang din tagstige skal være, er ved at tage et kig i husets oprindelige tegninger. Her vil du kunne se tagets dimensioner og bestemme længden af din tagstige. Har du ikke adgang til disse tegninger, kan du benytte et målebånd - og evt. et tov, du kan kaste over taget, for at bestemme længden.

Hvilke regler gælder for brug af rygningsstige?

Der gælder som udgangspunkt ingen regler for rygningsstiger, idet de hviler på tagryggen og derfor ikke er konstrueret til at bruge som anliggende stige. Kun få rygningsstiger kan benyttes om almindelig enkeltstige. Disse er mærket med EN131.

Hvad er fordelen med en rygningsstige?

En rygningsstige øger både sikkerhed og komfort ved arbejde på tag. Hjulene gør det enkelt at flytte stigen, og bøjlen sørger for sikker greb og støtte ved tagryggen.

Skal en rygningsstige fastmonteres?

Nej. Hvis du vælger en rygningsstige med tagrygbøjle, så kan denne let forflyttes ved hjælp af de monterede hjul.