Rebstiger

Rebstiger

Her finder du et udvalg af vores rebstiger. Stigerne i denne kategori benyttes oftest som brand- og redningsstiger af private såvel som erhverv. Stigerne er må ikke erstatte en flugtvejsstige/-trappe, på steder hvor sådan en kræves. Har du brug for råd og vejledning omkring brandsikkerhed, er du velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice for yderligere information.

Henter data...

1 vare

Sorter faldende
pr. side

Relaterede kategorier

Oftest stillede spørgsmål om Rebstiger

Hvor bruger man en rebstige?

En rebstige kan anvendes ved brand eller andre nødsituationer, hvor der hurtig og effektivt skal evakueres. Rebstigen bør opbevares i nærheden af et vindue, en svalegang eller lignende. Rebstigen bør kontrolleres 2 gange pr år.

Hvor lang er en rebstige?

Stigefabrikken.dk fører rebstiger fra Skeppshultstegen i en længde på mellem 4,5 - 10.00 meter. Rebstigerne har en udvendig bredde på 30,50 cm. Og sælges med afstandsbeslag.

Kan man selv montere en brandstige / Rebstige?

Ja en rebstige er nem og enkel at montere og den optager minimal plads. Rebstigen bør opbevares i nærheden af et vindue, en svalegang eller lignende. Rebstigen bør kontrolleres 2 gange årlig.

Hvad koster en rebstige?

Ved valg af rebstige er kvalitet en vigtig faktor, da det gælder din sikkerhed. Stigefabrikken.dk sælger kvalitets rebstiger fra Skepphultsstigen med en startpris på 1370 kr.