Platformsstiger

Platformsstiger

Vores platformsstiger fås i mange mål, modeller og størrelser - men fælles for dem alle er, at de får dig sikkert til tops. Finder du ikke den platformsstige, du søger, i sortimentet herunder, hjælper vi dig gerne med at finde eller producere en stige til netop din arbejdsopgave. Kontakt vores kundeservice for mere information.

Henter data...

12 varer

Sorter faldende
pr. side

Relaterede kategorier

Oftest stillede spørgsmål om Platformsstiger

Hvad er en platformsstige?

En platformstige er en trappestige, men i et mere robust design. Hvilket gør at platforms stigerne kan holde til et helt håndværker liv. Platformstiger har som navnet også fortæller en stor platform, hvor der let kan opbevares værktøj og lignende.

Hvor høj er en platformstige?

Platformsstiger produceres i en højde fra 0,50 m - 10.00 m. Hvis du ikke skulle finde en platformsstige i lige netop den højde, som du skulle have brug for. Så kontakt gerne vores kundeservice via chat, mail eller telefon, hvor de kan give dig et tilbud på en specialtilpasset platformstige.

Hvilke regler gælder for brug af platformstige?

En Platformstige er en transportabel stige, og her gælder et eget regelsæt. Læs mere her.

Hvad koster en platformsstige?

Prisen varierer ud fra højde, materiale og udstyr. Du kan blandt andet få platformsstiger med håndlister, støtter, køre/stop system og meget meget mere. Hvis du skulle være i tvivl om hvilken platformsstige du skal vælge, så kontakt meget gerne vores kundeservice på mail, chat eller telefon.