SLUTSPURT! Spar 10-25% på alt fra JUMBO (t.o.m. 30/9)
Multistiger

Multistiger

Multistigerne henvender sig til private såvel som erhverv, hvor én type stige ikke er nok. Måske er pladsen i håndværker bilen trang, måske ønsker du bare ikke at have flere stiger stående omkring, eller måske har du andre plads mangler. Alle vores multistiger er EN131 godkendte og lever op til gældende krav og regler for brug af stiger på arbejdspladsen.

Multistiger

Sorter faldende
Vis som Tabel Liste

13 varer

pr. side

Hvorfor vælge en multistige?

Multistigen er et multiredskab, som vil kunne hjælpe dig til tops i mange forskellige situationer. Stigerne har en lang række smarte funktioner, som gør dem særdeles praktiske, hvis ikke du har plads til flere stiger i bilen eller i hjemmet – men stadig har brug for diversiteten. Der er mange forskellige anvendelsesmuligheder i en multistige. Multistigerne har forskellige smarte funktioner og kan anvendes som flere forskellige stiger, så som: arbejdsplatform, enkelt- og wienerstige. Det er hurtigt og nemt at skifte fra enkeltstige til wienerstige og arbejdsplatform.

Endvidere har et par af vores multistiger teleskopiske ben, så du kan bruge dem på ujævnt terræn uden at sætte balancen over styr, f.eks. hvis du skal hænge noget op ved trappen i entréen. Multistigerne henvender sig til private såvel som erhverv, hvor én type stige ikke er nok. Måske er pladsen i håndværker bilen trang, måske ønsker du bare ikke at have flere stiger stående omkring på arbejdspladsen og- eller i hjemmet.

Multistiger kan anvendes til mange praktiske gøremål og har smarte funktioner, såvel som høj sikkerhed. Hvilke funktioner, de enkelte multistiger har, kan du læse mere om på vores produktsider her på Stigefabrikken.dk

Alle vores multistiger er EN131 godkendte og lever op til gældende krav og regler for brug af stiger på arbejdspladsen.

Fordele og ulemper ved multistiger

At vælge en multistige kan være ret fristende, da man jo får flere stiger i én. Prisen på de forskellige stiger må dog aldrig være den overvejende årsag for dit valg af stige, og derfor anbefaler vi altid, at man gøre sig sine behov klart, inden man vælger sin stigetype.

Fordele ved en multistige

  • Flere i én stige - en stige der har flere funktioner, slidstyrke og materiale. 
  • Pladsbesparende - en sammenfoldet multistige fylder ikke nær så meget som de store stiger gør.
  • Teleskopfunktion (kun nogle) - Nogle af vores multistiger har teleskopfunktion som kan benyttes på jævnt terræn, såsom hvis man skal hænge billeder over trappen.

Ulemper ved en multistige

  • Høj vægt - selvom multistigen ikke fylder ret meget, vejer den en del grundet de mange funktioner der er. 
  • Multistiger går lettere i stykker - selvom kvaliteten er i top, er der selvsagt flere sliddele, som kan gå i stykker end på tilsvarende enkelt- og wienerstiger. Der er flere funktioner som kan gå itu.

Hvilke mærker findes der i kategorien multistiger og hvad er prisen?

Der er mange forskellige producenter i kategorien multistiger, som udmærker sig på hver deres måde. Multistigerne kan variere meget i pris, da der er tale om forskellige funktioner, slidstyrke og materialeforbrug.

De forskellige mærker der er repræsenteret i kategorien multistiger:

Hvilket mærke skal jeg vælge?

Jumbo A/S

Jumbo A/S tilbyder professionelle kvalitets multistiger. Jumbo stiger udmærker sig ved at have en særlig teleskops funktion og kan anvendes både som wiener-, og skyde stige. Jumbo A/S tilbyder kvalitets stiger som kan anvendes af alle, både til havearbejde og professionel brug. Alle multistiger fra Jumbo A/S er EN-131 godkendte og klar til brug.

Silkeborg Stigefabrik

Sillkeborg stigefabrik er den eneste danske producent af stiger. Multistigerne er både til de proffessionelle og til de ambitiøse gør-det-selv mænd og kvinder. Priserne på silkeborg multistiger er konkurrence dygtige priser og ligger på en middelpris. Alle multistiger fra Silkeborg stigefabrik er EN-131 godkendte og klar til brug.

Zarges

Zarges er Europas ældste producent af kvalitets stiger i aluminium, og tilbyder multistiger til ALLE. Alle multistiger fra Zarges er EN-131 godkendte og klar til anvendelse på arbejdet eller i hjemmet.

Wibe Ladders

Wibe tilbyder allroundstige til alle. Man kan hurtigt ændre funktionerne på stigen med få greb. Wibe tilbyder funktioner, såsom teleskops funktioner som kan anvendes til alt slags terræn samt tilbyde stiger med arbejdsplatform. Kvalitet og sikkerhed har alle dage været tænkt ind i samtlige multistiger. Alle multistiger fra Wibe ladders er EN-131 godkendt og klar til brug.

Telesteps

Telesteps multistiger er meget kompakte og fylder ingenting og kan foldes ud hurtigt og nemt. Derfor er den praktisk hvis der ikke er så meget plads i lejligheden eller bilen. Alle multistiger fra Telesteps er EN-131 godkendte og klar til brug.

Se vores udvalg her, hvis du kommer i tvivl om godkendelser, sikkerhed eller andet omkring stiger, skal du være velkommen til at ringe på 71998087 eller skrive en mail til os på info@stigefabrikken.dk. Hvis der er yderligere spørgsmål er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte os.