Malerstiger

Malerstiger

Er du maler, vil du helt sikkert vide, at wienerstigen er den mest populære blandt malere. Der findes dog mange andre, praktiske løsninger, som klarer samme arbejdsopgaver - og somme tider også giver dig lidt ekstra plads at stå og manøvrere på. Se dig omkring i denne kategori eller kontakt os for gode råd og vejledning til valg af den helt rigtige malerstige til dit behov.

Henter data...

7 varer

Sorter faldende
pr. side

Relaterede kategorier

Oftest stillede spørgsmål om Malerstiger

Hvad er en malerstige?

En malerstige er et begreb, der bruges om træ wienerstiger. Malerstiger forbindes især med profesionelle malere, men egner sig også godt til private. En malerstiger er alsidig og har mange anvendelsesområder.

Hvilke regler gælder ved brug af en malerstige?

Arbejdstilsynet anbefaler træstiger, der er mærket EN131. En malerstiger går under regler for fritstående stiger. Læs mere her.

Kan man bruge klarlak på en malerstige?

Nej. Vi anbefaler ikke at bruge klarlak på træstiger, da dette vil stoppe træets ånde egenskaber, hvilket kan gøre at fugt bliver fanget i stigen. Dette kan medføre fugt- og rådskader, og nedsætte stigens levetid betragtelig. Træstiger skal vedligeholdes med olie, gerne linolie.

Hvordan vedligeholder man en malerstige ?

Vin anbefaler at du behandler din stige med olie, gerne linolie. Du skal også være opmærksom på, at en malerstige skal gennemgå det årlige stigeeftersyn, se mere her her.

Hvad er fordelen ved en malerstige?

En træstige er vejrbestandig, har en lang levetid, samt har en høj bæreevne. Mange private vælger også en malerstige pga dens smukke udseende, der passer ind i ethvert hjem.

Hvordan er trækvaliteten?

Træ er et spænneden og levende materiale med utrolig mange fordele. Se vigtig information Se her.