Malerbukke

Malerbukke

Søger du malerbukke med kraftige bespændinger, god stabilitet - og en højde, som er god at arbejde i? Så er du landet det helt rigtige sted. Vores malerbukke giver dig en praktisk, ergonomisk arbejdshøjde - og sikrer, at dit emne hæves fra jorden, så du undgår fugt- og håndteringsskader.

Henter data...
Filtrering
Mulige filtre

4 varer

Sorter faldende
pr. side

Relaterede kategorier

Oftest stillede spørgsmål om Malerbukke

Hvad er en Malerbuk?

Malerbukke er et begreb der dækker over universalbukke, gipsbukke og foldebukke. Bukke gør arbejdet med maling, gips mm nemmere, samt at man undgår skader på materialet, da det bliver løfte op fra gulvet. Malerbukke sikrer også en bedre ergonomisk arbejdsstilling.

Hvad bruger man en Malerbuk til?

En malerbuk har mange anvendelsesmuligheder. Malerbukke bruges typisk som underlag til materialer. Dette er en stor fordel når der skal saves eller males. Det er også blevet populært at bruge malerbukke som ben, så man kan lave et moderne plankebord med industri look til boligen.

Kan man justere højden på en malerbuk?

Ja. Enkelte modeller kan højdejusteres, hvilket både gør arbejdet enklere, samt sikrer en ergonomisk arbejdsstilling. Dette vil fremgå af produktbeskrivelsen på den enkelte vare.

Hvad koster malerbukke?

Prisen afhænger af hvilken type bukke du vælger, samt hvor mange du har brug for. En standard buk vil typisk have en startpris på ca 500 kr.