Loftstiger

Loftstiger

Om du søger en let og elegant tilgangsvej til loftet i privaten eller en stærk loftstige med lem til værksted eller lager, har vi helt sikkert en løsning. I samarbejde med landets førende producenter af loftstiger og -trapper har vi standard- og specialløsninger til enhver. Har du brug for hjælp til valg af den rette loftlem eller stige, sidder vores kundeservice klar ved telefon, chat og e-mail mandag-torsdag fra 8 til 16 og fredag fra 8-14.

Loftstige på specialmål? Klik her

Henter data...

Varer 1-20 af 30

Sorter faldende
Side
pr. side

Relaterede kategorier

Oftest stillede spørgsmål om Loftstiger

Hvad er forskellen på loftstige og loft trap?

Både loftstiger og lofttrapper giver adgang til loftet. En stige vælges typisk hvis man sjældent benytter loftet, og en trappe vælges ved mere hyppig adgang. Hvis du er i tvivl om den bedste løsning til dit brugsmønster, så er vores kundeservice klar til at vejlede dig på mail, telefon eller chat.

Kan man købe en loftstige uden lem?

Ja. det kan man sagtens. Hvis du enten har lemmen i forvejen, eller hvis du skulle ønske en mere åben løsning. Stigefabrikken.dk sælger både leddelte stiger. teleskopstige og skydestiger, som kan købes separat.

Kan man bestille en loftstige på specialmål?

Ja. Hvis du ikke finder en loftstige i vores standardsortiment, der passer lige netop dit behov - så kan du enten udfylde vores kontaktformular eller kontakte kundeservice for tilbud. Venligst vær opmærksom på at prisen på specialmål er noget højere og at der kan gælde andre regler for fortrydelse.

Kan jeg selv montere loftstige?

Ja.Der følger monteringsvejledning med på alle vores loft stiger og trapper, og mange af dem kan endda monteres alene. Du behøver ikke specialværktøj for at montere loftstige.

Mangler du en sikker tilgangsvej til dit loft, har vi helt sikkert en løsning, du kan bruge. Vores udvalg af loftstiger består af kvalitetsløsninger fra danske kvalitetsproducenter som Profile og EW Lofttrapper. Hér er kvaliteten i orden og priserne til at betale.

Loftstige eller -trappe?

Om du skal bruge en loftstige eller -trappe afhænger i høj grad af hvem og hvor meget, som skal transporteres til og fra dine loftrum. Oftest vil man selv kunne vurdere, hvilken løsning, som egner sig bedst til sit eget brugsmønster, men har du brug for hjælp og vejledning, sidder vi selvfølgelig klar ved telefonerne til at guide dig på rette vej.

I denne kategori har vi både lagt stiger og trapper, da det mange gange viser sig, at folk, som søger en stigeløsning ender ud i at købe en trappe, når de ser, hvor kompakt sådan een fås - og man tilmed får en større trinflade og dermed balance.

Loftstiger med lem

Vælg selv, om du ønsker din loftstige med eller uden lem. Du kan tilmed selv vælge, om din lem skal være med eller uden beklædning, hvilket kan være praktisk, hvis du ønsker den beklædt med samme træsort eller gipstykkelse som dit loft. For mere information om beklædning af din loftlem, kontakt venligst vores kundeservice.

Har du allerede en loftlem, og trænger din stige blot til at skiftes ud, har vi både leddelte stiger og trapper, teleskopstiger og skydestiger, du kan købe seperat.