Lejder

Lejdere

Om du søger en lejder til brug inde eller ude, til montering på mursten, beton eller i træ, har vi helt sikkert en løsning, som passer. Fortæl os lidt om dine ønsker og behov i formularen herunder - så kontakter vi dig inden for 24 timer (mandag til fredag) med produktforslag og et uforpligtende tilbud på din nye lejder. Vi sørger selvfølgelig for, at den lever op til alle de nødvendige standarder.

 

Lejdere

Lejdere af top-kvalitet til konkurrencedygtige priser

Hos Stigefabrikken.dk leverer vi altid høj kvalitet, som lever op til gældende krav og standarder* – til priser, som er til at betale. Vi har Danmarks største udvalg af vægstiger og lejdere til Danmarks bedste priser. Finder du samme lejder billigere andetsteds, matcher vi prisen – og leverer gratis.

I samarbejde med europas førende producenter af stiger har vi mulighed for at lave din nye lejder på specialmål, så den passer til lige præcis de mål, den facade og de krav, du måtte have. Du kan desuden sælg vælge, om du ønsker din nye lejder i aluminum, galvaniseret stål eller glasfiber.

Montering af lejder? Den klarer vi...

Er du i tvivl om, hvordan din lejder skal monteres, hjælper vi også gerne med det. I samarbejde med en række monteringspartnere landet over, tilbyder vi montering af stiger og trapper til fordelagtige priser ved samtidigt køb af stiger hos os.

For at vi kan komme med et prisoverslag, bedes du sende et par ord om dit projekt samt en tegninger eller et billede af stedet, hvor lejderen skal monteres. Herefter vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud på din nye lejder inden for 24 timer.

Det sikre valg

Skal din lejder benyttes af mange mennesker – eller som flugtvej, kan det være en god ide at gennemgå proceduren ved ibrugtagning. Har du brug for undervisning eller introduktion til brug af din nyindkøbte lejder, sender vi gerne en konsulent ud og introducerer jer for det nye system. Ring eller skriv blot til os for mere information herom.

* foudsætter, at vi kender til lejderens placering, forventet brugsfrekvens, formål og hvem, som skal benytte lejderen.