Lagerstiger

Lagerstiger

Søger du en lagerstige, er du kommet til rette sted. Hos Stigefabrikken.dk har vi mange forskellige lagerstiger til mange forskellige formal. Bemærk: Der er mulighed for at tilpasse en række af vores stiger, b.la. trappestiger, hvorpå der bl.a. kan monteres hjul. Se dig om her i kategorien eller kontakt vores kundeservice per telefon, e-mail eller chat, hvis du ønsker råd og vejledning til valg af den rette lagerstige.

Henter data...

5 varer

Sorter faldende
pr. side

Relaterede kategorier

Oftest stillede spørgsmål om Lagerstiger

Hvad er en lagerstige?

En lagerstige er en stige med kraftige vanger, der kan tilpasses med f.eks gelænder, kroge og eller hjul. En lagerstige giver let adgang til varer på øverste hylde, og kan tilpasses til lige netop dit lager. Alle vores lagerstiger er produceres i en kvalitet der tåler arbejde og daglig brug.

Hvad koster en lagerstige?

Prisen varierer efter hvilken type lagerstige, som du har behov for. En lagerstige kan tilpasses med kroge, hjul og eller gelænder. Kontakt gerne vores kundeservice, der sidder klar til at vejlede dig i ret valg af lagerstige.

Hvordan fungerer en lagerstige?

En lagerstige benyttes for adgang til hylder og eller varer i højden. Du kan tilpasse lagerstigen til lige netop dit lager ved tilkøb af udstyr. Dette kan blandt andet være kroge, hjul og eller gelænder. En lagerstige har som oftest dybere trin og høyere arbejdskomfort end en almindelig stige, hvilket er at foretrække i arbejdssammenhæng.

Hvad er reglerne for en lagerstige?

Stiger til professionelt brug skal opfylde bestemmelserne i EN 131. Arbejdstilsynet anbefaler at man kun bestiller stiger der er tydeligt mærket med, at de opfylder EN 131 her.

Hvor høj skal en lagerstige være?

Dette afhænger af højden på dit lager og eller hylder. Vi anbefaler ikke at du står højere på stigen end det 3. øverste trin, så du bør vælge en stige der passer i din arbejdshøjde. Vores kundeservice sidder klar til at vejlede dig på enten mail, telefon eller chat.